AcasăPoliticaRareş Bogdan face "jocuri de putere" în politică. A pus ochii pe...

Rareş Bogdan face „jocuri de putere” în politică. A pus ochii pe o funcţie mare în Guvern

rares-bogdanRareş Bogdan face "jocuri de putere" în politică. A pus ochii pe o funcţie mare în Guvern

Rareş Bogdan stă la pândă! „Vânează” şi el o funcţie mare în viitorul Guvern, dar, deocamdată, o spune doar cu jumătate de gură.

Cel care realiza emisiunea „Jocuri de putere” la Realitatea TV ar fi pus ochii pe postul de ministru de Interne. Oficial, a zis că-l susține pe Marcel Vela, dar, neoficial, îşi doreşte funcţia.

Rareş Bogdan, declaraţie la două capete

Europarlamentarul PNL a glumit, sâmbătă, când a fost întrebat, la Digi 24, dacă va fi ministru la Interne: „Eram la Ministerul de Interne până aseară (vineri – nr.), astăzi eram la Externe”.

„Eu sunt europarlamentar, sunt liderul delegației (eurodeputaților români din PPE – n.r.), am un rol extrem de important la Bruxelles.

Bruxelles-ul crește ca importanță în următoarea perioadă în relația cu România și nu doar datorită fondurilor europene, cele 83 de miliarde negociate de președintele Klaus Iohannis și care trebuie aduse și implementate în România, ci și datorită relației speciale pe care viitoarea coaliție sau actuala coaliție de guvernare și viitorul Guvern, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis o va avea cu Comisia Europeană, cu Consiliul European și, bineînțeles, cu Parlamentul European.

Deci prioritatea mea este să îmi duc mandatul până la capăt„, a spus Rareș Bogdan.

Trebuie să se teamă Marcel Vela?

Nu înseamnă că în funcție de cererile colegilor mei, de necesitățile pentru țara aceasta, nu înseamnă că nu mă duc acolo unde îmi cere țara.

Deocamdată la Ministerul de Interne avem un ministru excepțional în persoana lui Marcel Vela, îl susțin să continue mandatul, dar avem și alte propuneri absolut foarte bune„, a mai spus Rareş Bogdan pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
615 afisari

6 COMENTARII

  1. RB ne arata de fiecare data ca se vrea ideologul PNL, si de fiecare arata cat de penibil si incult este, ca este mai limitat intelectual decat Ludovic Orban, ca slujeste numai pentru a suge de la buget

  2. a lasta-o moale cu diaspora !! s-a vazut ce analfabeti sunt in diaspora si acum vrea sa transforme un minister intr-un Fashion House (Fashion House Outlet Centre!!!..angajatii vor fi obligati sa mearga la concerte de orga !!!…

  3. Mai tineti minte,in urma cu vreo 2 ani,intr-o emisiune Jocuri de putere care circula inregistrata pr Watssap,spunea,citez din memorie : cat de jigodie,cat de nemernic,cat de hotoman,cat de curva,cat de mincinos,cat de fara Dumnezeu trebuie sa fii ca sa ajungi politician de top ? Si iote,politicianul de top. Care se ” sacrifica pt. Tara” la Bruxelles,trai neneaca pe bani multi. Acum ca si Pacala care nu vroia sa fie Primar,nici el nu vrea sa fie ministru,desi trage Tara de el.Dragi romani care l-ati votat,spalati-va pe maini cu apa rece ca CALDA mai la vara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger