AcasăPoliticaRareș Bogdan e furios: „Noi suntem la putere sau pe lângă putere?”...

Rareș Bogdan e furios: „Noi suntem la putere sau pe lângă putere?” / Tensiuni în ședința PNL

Rares BogdanRareș Bogdan e furios: „Noi suntem la putere sau pe lângă putere?” / Tensiuni în ședința PNL

Lideralii s-au reunit, luni, în ședință, pentru a aduce critici la adresa PSD. Prim-vicepreședintele Rareș Bogdan a fost primul care și-a exprimat nemulțumirile față de modul cum funcționează coaliția.

Acesta și-a întrebat colegii, dacă PNL mai este la putere sau nu, pe fondul scandalurilor din Coaliția cu PSD și UDMR.

„Sunt foarte îngrijorat de modul în care funcţionează coaliţia. Noi suntem la putere sau pe lângă putere? Investiţiile nu se fac, trenează, primarii sunt foarte îngrijoraţi”, ar fi declarat Rareş Bogdan.

Premierul Ciucă a anunțat soluțiile pentru funcționarea coaliției

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a transmis în şedinţa Biroului Executiv că PSD ar fi finanţat campanii pentru a-i afecta imaginea.

„Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme. Am văzut și campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea. Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie sa vedem dacă va continua. Să spună sau nu dacă vor cu noi. Nu e fair”, a spus şeful PNL, Florin Cîţu, în şedinţa de Guvern, conform Antena3.ro.

La ședința Biroului Executiv al PNL a participat și premierul Nicolae Ciucă. Șeful Executivului a anunțat soluțiile, după ce Rareș Bogdan a cerut mobilizare totală a partidului. „Să activăm toate instrumentele pe care partidul le are, Comisii, Parlamentari, specialiști să rezolvăm cele invocate în BEX”, a transmis Ciucă.

author avatar
Andrei Ștefan
693 afisari

15 COMENTARII

  1. Ce e, hotilor?! Nu iasă cașcavalul?! Nu circulă mita?! Nu se poate trafica in liniște?! Va deranjează psd?! Vor și ei la festinul din banii publici?! Lacomia va deranjează la ficat, asa-i?
    Ce lepra ordinară e acest lătrau rujat.

    • „Noi suntem la putere sau pe lângă putere?”
      Tu cap de P U L A esti un C A C A T!

      • Să moară mă-ta… pe bune?! Știi d’astea cu cap de bou și scatioale?!
        O mesteci tu singur în guriță sau vin eu sa ți-o îndes … în mă-ta?!
        Viteazule… mesteca-ncet sa nu te-neci!

          • Încercat lângă tine. E mai aproape mă-ta și e și în branșă… neam de ta4fe. Mestecă încet sa nu te ia cu balonare…

    • Vine ziua când acest fripturișt demagog, va fi luat cu șuturi în fund, pt ofensa și bătăi de joc adusă poporului român

  2. Nu va mai ajunge imbuibatilor pe spatele tarii, rusine PNL, haznaua va asteapta pe toti lingaii si tradatorii tarii

  3. PNL ESTE PARTID NATIONAL SAU ANTINATIONAL FORMAT DIN TRADATORI DE TARA PENTRU INTERESELE PROPRII?

    • Ce sa astepti de la partidul lui Radu Campenu sprincene negre? Un golan cur var cu 7 neveste.

  4. Jigodia parfumata R.Bogdan,in urma cu vreo 3 ani cand ” lucra” la Realitatea TV,trambita,” cat de jigodie,de hot,de prefacut,de nemernic,de mincinos,de lacom,lipsit de caracter,codos,incult si dobitoc trebuie sa fii,ca sa ajungi politican de top ” ? Exista inregistrarea autentica a ” indignarii ” sale. Si uite ca a ” ajuns ” pollitician de top.La fel ca Catzu si alte mii de lichele, trepadusi,cozi de topor,care sunt ” in slujba Tarii si a poporului pe care-l fura si-l prostesc in fata.

  5. Ceati făcut v-ați scos bocancii umpleți casa de putoare .Bine mai, cînd mergeti la fete nu vă spalati pe picioare ?

  6. Bai Rraes, bai ageamiule, bai dikisitule, sa vezi tu ce palme peste ceafa o sa iti iei tu de la Simion, omul acum sia- facut numai incalzirea cu Virgilica Putza Mica !! Sa ai mai multe cravate la tine, ca unii o sa ti le schimbe pe gratis !! Ha ha ha 🙂

  7. RB nu ai inteles ca bulumacul de la Cotroceni si-a tras noul ‘partidul meu’ sa scape de suspendare?Asa ca ciocu mic.psd face cam ce vrea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger