AcasăPoliticaRareș Bogdan, dezvăluiri de ultimă oră/Cum stă în sondaje Sebastian Burduja, candidatul...

Rareș Bogdan, dezvăluiri de ultimă oră/Cum stă în sondaje Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei

(sursa foto: Rares Bogdan/Facebook)

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a făcut declarații de ultimă oră cu privire la sondajele privind cursa pentru Primăria Capitalei și cum se situează, la nivel de procente, Sebastian Burduja, candidatul liberalilor în lupta pentru fotoliul de edil general al Bucureștilor.

Cum arată situația în sondajele interne ale partidului? Răspunsul la această întrebare a venit chiar de la europarlamentarul PNL.

Din câte a dezvăluit Rareș Bogdan, unul dintre liderii PNL-ului, Sebastian Burduja se apropie de pragul de 20%, fiind estimat în jurul valorii de 18% în prezent.

„Astăzi, toate focus grupurile făcute de noi și sondajele, avem două sondaje pe săptămână plus focus grupuri pe diverse categorii profesionale, pentru că încercăm să mergem microtargetat pe tot publicul care este într-o mare măsură nehotărât și nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat în Bucureștiul ultimilor 20 de ani, asta ne arată studiile, ne arată astăzi o situație în care Sebastian se îndreaptă spre 20%, recuperează din votanții lui Nicușor Dan cu precădere și din nehotărâți”, a declarat Rareș Bogdan, la un post TV.

Nicușor Dan „a coborât”, Gabriela Firea „a sărit”

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a anunțat și procentele din dreptul celorlalți trei principali contracandidați ai lui Burduja în cursa pentru șefia PMB. E vorba despre actualul primar Nicușor Dan, despre fosta șefă de la Primăria Generală, social-democrata Gabriela Firea, și despre Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL.

„Nicușor Dan a coborât sub 30%, este la buza 29-30, Gabriela Firea a sărit puțin de 20, Cristian Popescu Piedone este undeva la 12-14 procente, pe unele sondaje ne arată 14, pe altele 12. (…) Asta vă spuneam că este (n.r. Burduja) spre 20%, undeva la 18% astăzi, dar este în creștere, în timp ce Nicușor Dan, gândiți-vă că la un moment dat avea 41-42, apoi 39-38, iar astăzi niciun sondaj de opinie, nici măcar propriile sondaje, nu-l mai arată mai mult de 31. La noi ne-a apărut cu 29 și 30 în ultimele două sondaje”, a afirmat Rareș Bogdan.

„Mă deranjează că Nicușor refuză dezbaterea”

Nu în ultimul rând, Rareș Bogdan a pus accent pe faptul că Nicușor Dan refuză o dezbatere cu candidatul PNL, pe tema problemelor pe care le are Capitala. „Cert este că este la buza lui 30, dar coboară pentru că pe măsură ce dezbaterea continuă și mă deranjează că

Nicușor refuză dezbaterea, noi l-am invitat împreună cu Sebastian să facem o dezbatere extrem de serioasă despre problemele Bucureștiului pentru a vedea bucureștenii exact ce e de făcut, care sunt proiectele fiecăruia dintre principalii candidați”, a mai afirmat Rareș Bogdan.

author avatar
Andrei Coman
401 afisari

4 COMENTARII

  1. Sebastian Burduja e un zero pregatit de serviciile secrete franceze si trimis in Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger