AcasăPoliticaRareș Bogdan, dezvăluire sonoră înaintea Congresului PNL: ”O spun cu o lacrimă...

Rareș Bogdan, dezvăluire sonoră înaintea Congresului PNL: ”O spun cu o lacrimă în ochi” – VIDEO

Rareș Bogdan, dezvăluire sonoră înaintea Congresului PNL: ”O spun cu o lacrimă în ochi” - VIDEO

Cu foarte scurt timp rămas, practic, până la evenimentul decisiv în care se va tranșa competiția pentru șefia PNL-ului, în cadrul Congresului din 25 septembrie, când se va afla care dintre cei doi candidați – Ludovic Orban sau Florin Cîțu – câștigă cursa pentru scaunul de președinte al formațiunii politice, europarlamentarul Rareș Bogdan a făcut o dezvăluire sonoră.

Vizează documentele și dezvăluirile despre cele întâmplate cu actualul premier Cîțu, în urmă cu 21 de ani, în Statele Unite. Respectiv episodul al cărui protagonist s-a aflat că a fost șeful Guvernului, în urmă cu două decenii, când era dincolo de Ocean și a fost prins pe picior greșit, după ce a condus sub influența alcoolului. Dezvăluiri care au făcut vâlvă, luna trecută, când au ajuns la urechile opiniei publice din România.

”O spun cu durere şi o spun cu mâhnire şi ştiu că se uită foarte mulţi colegi de-ai mei, membri ai PNL… N-au fost date de adversarii noştri tradiţionali politici. Acele documente au plecat din interiorul PNL şi o spun cu o lacrimă în ochi”, a susținut europarlamentarul, joi seară, la Antena 3, întrebat de unde au plecat acele documente și dezvăluiri.

Rareș Bogdan: Acele atacuri mârşave împotriva lui Florin Cîțu au fost coordonate şi au pornit din interiorul Partidului Național Liberal

Prim-vicepreședintele formațiunii liberale, despre care s-a aflat că s-a situat în tabăra susținătorilor lui Cîțu, premierul aspirant la șefia PNL, a completat spunând: ”Dacă dădeau PSD acele documente, puteam să înţeleg.

Dacă dădeau chiar USR, fiind în Coaliție, puteam să înţeleg. Ele nu au fost date nici din USR PLUS, nici de la AUR, nici de la adversarii noștri tradiționali – PSD. Au fost date din interiorul Partidului Național. Nu fac acuzații, le spun tuturor membrilor noştri de partid că acele atacuri mârşave împotriva lui Florin Cîțu au fost coordonate şi au pornit din interiorul Partidului Național Liberal”.

Cîțu: Am făcut o greşeală acum 20 de ani

Întrebat, la vremea respectivă, despre aceste dezvăluiri apărute la adresa sa, Cîțu declarase, în primă fază, de la Palatul Victoria, că a făcut o greșeală. ”Acum 20 de ani, a fost vorba de un DUI, este vorba de conducerea sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este o contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că, în patru tururi de scrutin cu PSD, n-a apărut această informaţie. Apare acum, în competiţia internă din PNL”, a susținut Cîțu.