AcasăPoliticaRareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară...

Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”

(sursa foto: Rares Bogdan/Facebook)

Aflat vineri la Iași, Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele formațiunii liberale, a comparat situația PNL-ului din urmă cu doi ani, când Nicolae Ciucă a preluat șefia Partidului Național Liberal, cu cea de la momentul de față. Astăzi, „niciun sondaj de opinie nu ne mai coboară sub 25%”, spune europarlamentarul PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat vineri, la Iaşi, că în urmă cu doi ani, când preşedintele Ciucă a preluat conducerea formațiunii politice, partidul era într-o situaţie „critică, dificilă”.

Situație dificilă, „după un festival al democraţiei”

„În urmă cu doi, când preşedintele Ciucă a preluat PNL, partidul era într-o situaţie extrem de critică, dificilă, după un festival al democraţiei care a fost mai dur decât bătăliile cu PSD, PDSR, USR, şi toate forţele.

Nu au reuşit să ne creeze atâtea probleme decât atunci când ne-am bătut noi între noi, pentru că, fiind foarte puternici, arăta ca o bătălie gigantică. Sper să nu se mai întâmple niciodată acest lucru şi festivalul dmeocraţiei de atunci să fie uitat definitiv pentru istoria viitorului”, a spus Rareş Bogdan la lansarea candidaţilor PNL la Iaşi, citat de news.ro.

Potrivit acestuia, „partidul avea 14% în sondaje, iar cele mai bune sondaje îi dădeau cu 14%”.

„Vom face un scor dublu”

La momentul de față, din câte reiese din spusele prim-vicepreşedintelui liberal, sondajele arată cu totul altfel, în sensul că PNL n-ar mai fi sub 25%.

„Astăzi, vă informează un om care are acces la toate sondajele şi care primeşte la două-trei zile sondaje, că niciun sondaj de opinie nu ne mai coboară sub 25%, şi dacă bunul Dumnezeu ne ajută, vom face un scor exact dublu faţă de momentul de acum doi ani de zile. Dar pentru asta, vă rog un singur lucru, nu vă odihniţi deloc, dormiţi 5, 6 ore pe noapte, umblaţi şi faceţi campanie pentru primari, pentru listele de consilieri, pentru Costel Alexe, să aibă o victorie şi să zdrobească contracandidaţii, pentru Mihai Chirica, să se înscăuneze din nou ca un primar al Iaşului meritos. Doar cu ajutorul dvs. putem acest lucru, oricât de mult am vorbi noi, liderii naţionali, de la Bucureşti sau din orice altă parte”, a mai spus, vineri, acesta.

Tot în acest context, Rareş Bogdan a mai afirmat că nu îşi doreşte decât ca în data de 9 iunie, seara, să poată anunţa un număr de primării care să depăşească numărul actual.

„Nu îmi doresc altceva decât să anunţăm suficient de multe Consilii Judeţene şi mai ales un scor politic, pe lista de consilieri judeţeni, care să ne plaseze acolo unde ne este locul”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Liberalul a sunat mobilizarea în rândul colegilor de partid, înaintea cursei electorale din iunie. „Dacă ne mobilizăm şi în aceste 30 de zile facem ce trebuie, vom câştiga alegerile în acest moment, pe data de 9 iunie, dar trebuie să muncim pentru asta, trebuie să credem în asta”, a susținut Rareş Bogdan.

author avatar
Andrei Coman
352 afisari

15 COMENTARII

  1. Ai înviat scârnăvie ?…te-ai rujat,te-ai pudrat,te-ai epilat…ce mai te-ai pregătit pentru alegeri!…să vedem acum ce alergi,…față sau spate!…

  2. Da…PNL remorca PSD
    Mare inselaciune marca base, ca, dupa alegeri , PNL sa se alieze cu vechii PDL isti din PMP si cu USR.Iar PSD sa ramana in opozitie !

  3. Astazi nu si mai ales in sondaje, pe viitor cine stie. Cum spune un hatru `deabia mai radem`, atunci de asemenea aberatii.

  4. Sondaje falsificate de mafia de partid! Pina la alegeri ramineti fara primari in partid, jeguri peneliste!

  5. 25% la toate categoriile de alegeri, însumate…

    SPERĂM SĂ DISPARĂ HOLERA GALBENĂ.

  6. „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
    Ce spui puisor? Poate atat va pregatiti sa furati.
    pesede si penele vor disparea din politica ca pedeul.

  7. Doamne, oare mai sint multi clujeni la fel de tembeli !?
    Nazistul asta sonat o va lua in chelie !

  8. Exprimare de cacao. Asta nu a facut facultatea de jurnalism ci pe cea de clawn-i, de circari, de bramburisti. Un papagal pensat cu batistuta, pervers in gandire, profitor si aiuristic in atitudini. Cine crede el ca va vota lista de europarlamentari care incepe cu trogloditul de Tudose si papagaluyl de Rares Bogdan ? Trebuie sa fii spalat pe creier sau mafiot mufat la comasati ca sa votezi lista de imbecili si fanfaroni.

  9. Ma mir ca nu ati iesit cu peste 50% ca doar ati platit ”sondajul” .
    De ce am fi atat de fericiti dupa imprumuturile totalizate la 130 miliarde euro si risipite pe ”vaccinuri”, materiale sanitare ori pur si simplu furate?
    De ce am fi multumiti dupa marea segregare din ceea ce voi ati numit ”criza” sanitara?
    De ce ati scos toate antiviralele din farmacii pe perioada plandemiei ptr a ghida romanii catre ucidere prin injectarea unuor seruri ucigase ?
    Rujatule , stii cati romani au murit sau s-au imbolnavit de boli ciudate de la serurile alea ?
    Locul vostru este la puscarie iar fapta se numeste genocid.
    Ce sa cautati voi prin parlamentul national sau UE?

  10. Saracul Rares! Din speranta politicii romanesti a ajuns un personaj spalat pe creier care vede PNL ca inlocuitor al PCR! Sper ca acest partid sa ajunga in tomberunul istoriei langa PNTCD! Culmea este ca am votat intotdeauna numai si numai acest partid !!

    • De ce minti ? La National toti comentatorii sunt de stanga bolsevica, cu regrete fata de regimul comunist. Frustati, cu pregatire de specialitate salaba, cu educatie putina sunt sustinatorii Rusiei agresoare, criminale si bine inteles anti UE, anti-NATO

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger