AcasăPoliticaRareș Bogdan, despre Popescu Piedone: „Un meteorit” care „s-a victimizat”

Rareș Bogdan, despre Popescu Piedone: „Un meteorit” care „s-a victimizat”

(sursa foto: Rares Bogdan/Facebook)

Dacă până acum se vorbea despre varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei, mai nou pare că se ia în calcul tot mai mult posibilitatea ca formațiunile politice din cadrul coaliției de guvernare să meargă fiecare cu propriul candidat.

S-au făcut sondaje de opinie pentru ca oficialii celor două partide să estimeze situația și să stabilească și care ar fi cea mai bună strategie de urmat, înainte de alegeri.

Context în care s-au aflat cam care ar fi calculele PNL. Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a venit cu precizări de ultim moment.

„Cum arată poza de moment a Bucureștiului”

„Cum arată poza de moment a Bucureștiului, e una foarte interesantă, extrem de interesantă, poate cel mai interesant oraș al României în acest moment din punct de vedere al mișcărilor din cadrul electoratului.

Am văzut un electorat extrem de mobilizat și niște bazine foarte bine conturate, un bazin al PNL de 23-24%, un bazin al PSD în jur de 30%, am văzut un bazin al lui Nicușor undeva la 28-29% la București” – a anunțat oficialul PNL.

Citiți și: PE CINE MAI CONVINGE COMBINATORUL PIEDONE?

Rareș Bogdan: Popescu Piedone, „un meteorit”

Referindu-se la actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care și-a anunțat intenția de a intra în cursa pentru Primăria Capitalei, oficialul PNL l-a catalogat drept un „meteorit”.

„De asemenea, o apariție surpriză pe scenă, un meteorit, domnul Popescu, care are peste 30%, pentru că a furat puțin startul, s-a anunțat candidat, s-a victimizat, deci are peste 30%”, a spus Rareș Bogdan, marți, 12 martie, în fața presei.

Ce arată sondajele/Ce date au liberalii

„Cert este că în acest moment, din cercetările sociologice pe care le avem, vedem că o parte din electoratul PNL, deci 23-24% este îndreptat spre Nicușor Dan, deci candidatul PNL sau viitorul candidat comun trebuie să-și recupereze, să obțină integral electoratul PNL, pentru a ajunge la 23-24% și apoi să rupă din electoratul dreptei unite, din electoratul lui Nicușor.

Ce este foarte interesant este că în cazul unei candidaturi a doamnei Firea, de exemplu, electoratul liberal se mută într-o proporție destul de mare spre Nicușor Dan, aproape 5, 6 din 10 votanți se duc spre Nicușor Dan, iar doamna Firea, candidat, ar lua de la bazinul PNL destul de puțin”, a mai explicat prim-vicepreședintele PNL, marți, în fața presei.

„Chestiunea se întâmplă interesant și în cazul în care este candidat PNL din bazinul PSD, care este un bazin mai mare la București, 5-6 procente mai mare decât al PNL, nu e atât de disciplinat pe cât ar fi crezut colegii din PSD, este un electorat care se muta într-o proporție destul de mare spre Popescu Piedone, adică 5 din 10 votanți se duc spre Popescu Piedone, abia 4 se duc spre candidatul din partea PNL”, a mai spus oficialul PNL.

Vă reamintim că Nicușor Dan a publicat, luni, 11 martie, un sondaj în care Popescu Piedone apărea ca favorit în cursa pentru alegerile locale din Capitală. Conform sondajului, Piedone ar obține 40,4%, pe locul 2 s-ar clasa Nicușor Dan cu 39,3%, susținut de Alianța Dreapta Unită.

author avatar
Andrei Coman
291 afisari

5 COMENTARII

  1. Iar vorbește Patraulea al Peneleului neîntrebat, se bagă in seama ca centuristele, politrucul chelois, un alt fel de derbedeu al politicii liberale falimentare

  2. Parvenitul de Rareș nu și-a dat seama că pnl are 15 la suta și risca să tracă în opoziție cu 10 la suta după alegeri,chiar sunt proști.

  3. Orice știre cu acest impostor,demagog și fripturist ,este de prost agur pe țară și cetățean,la groapa de gunoi a istoriei cu acești alogeni trădători

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger