AcasăPoliticaRareș Bogdan, desființat și numit „ticălos”: „Rareș, românul roz a ajuns în...

Rareș Bogdan, desființat și numit „ticălos”: „Rareș, românul roz a ajuns în politica mare”

Rareș BogdanRareș Bogdan

Atac fără precedent la adresa lui Rareș Bogdan. Europarlamentarul a fost jignit ca la ușa cortului de un social-democrat din conducerea PSD. Fostul jurnalist a fost desființat pentru că a „îndrăznit” să numească Opoziția „hahalere”, pentru criticile pe care le aduce Guvernului în legătură cu gestionarea pandemiei.

Senatorul Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al PSD, a reacționat pe Facebook, criticându-l în termeni duri pe Rareș Bogdan. În numește „prost, imoral, ticălos, lingușitor, c..vă și obligatoriu corupt” și îl acuză că vânează scaunul premierului.

„Pentru a-și confirma propriile spuse, Rareș – românul roz a ajuns în politica mare pe calitățile pe care le clama necesare pentru această poziție: prost, imoral, ticălos, lingușitor, c..vă și obligatoriu corupt.

Nu sunt vorbele mele, sunt ale lui, nu am atacat pe nimeni folosind asemenea epitete, acum le folosesc citându-l și îmi prezint scuze cititorilor și chiar și lui, pentru că îi amintesc jignirile ce singur și le-a adus.

Un politician „fake” care luptă zgomotos

Acest politician “fake” cum îl caracteriza cineva pe bună dreptate, acest Cațavencu al momentului, se vede deținătorul balanței moralei și patriotismului în politică. N-are nici trecut nici stofă pentru această auto-alocată misie, proslăvirea generalului Vlad sau a lui Gabriel Oprea sunt exemple decisive ale flexibilității de coloană a rozului român.

Fără caracter, în opoziție cu propriul partid când simte care e direcția publică, își ia periodic trompeta și luptă zgomotos pentru urechi care încă îl mai cred.

Ultima măgărie este să se refere la opozanții politici cu gentilul termen de “hahalere” pentru niște declarații de intenție legate de starea de alertă.

„Rareș Bogdan, trist președinte al unui partid istorie”

Premierul faliment, șeful căruia îi vrea scaunul, a comis o măgărie procedurală prelungind starea de alertă fără a solicita încuviințarea Parlamentului. Răspunderea le aparține în integralitate, atât sanitară cât și, mai ales, economică.

Rareș agreează dictatura de 20%, fără dialog, fără dezbatere, dar sfârșitul e aproape. Iar Rareș își va savura berea la Bruxelles, ca trist președinte al unui partid istorie. Istorie, nu istoric, căci legătura dintre Orban, Blaga, Turcan et comp și Brătieni este aceeași cu legătura dintre Rareș și interesul României.

Ce ironie să te visezi român verde și să ajungi o zgaibă roz pe obrazul gros al PNL-ului de azi.”, a scris Lucian Romașcanu pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad