AcasăPoliticaRareș Bogdan cere răspunsuri după scandalul de la „Foișor”: „Raed, nu mai...

Rareș Bogdan cere răspunsuri după scandalul de la „Foișor”: „Raed, nu mai merge”

Rares BogdanRareș Bogdan cere răspunsuri după scandalul de la „Foișor”: „Raed, nu mai merge”

Rareş Bogdan s-a arătat indignat de scandalul care a avut loc vineri noapte la Spitalul Foișor din Capitală. Vicepreşedintele PNL a cerut răspunsuri după evacuarea în toiul nopții a pacienţilor.

„N-am înțeles de ce nu au ajuns salvări. Știu că sunt 1000 de apeluri la salvare în București. Dar nu înțeleg de ce nu erau în curtea spitalului la Foișor și de ce au fost scoși oameni în brațe sau pe targă la ora 23:00 noaptea la 6 grade… Eu am văzut multe la viața mea. Am fost la multe proteste (Roșia Montană, OUG 13, 10 august) și îi înțeleg pe cei care ies în stradă. Au tot dreptul să fie în stradă. Au tot dreptul să protesteze. Asta înseamnă că democrația funcționează, că este vie! Dar lucrurile nu rămân așa. Cel puțin din punctul meu de vedere… Eu am fost destul de tăcut în ultimele săptămâni și luni și mi-am văzut de activitatea mea de europarlamentar.”, a declarat europarlamentarul la Romania TV.

„Stă pentru că USR-PLUS, PNL și UDMR îl ține la putere”

Rareș Bogdan crede că lucrurile au luat-o razna. Recunoaște, de altfel, că a avut o contribuție importantă pentru ca această coaliție să ajungă la guvernare. De ceea, crede el, are dreptul să ceară răspunsuri.

Politicianul a făcut o declarație șocantă. „Eu vă spun din start că cer ca domnul Raed Arafat, de care sincer m-am cam săturat… Cred că în țara asta mai există și oameni care să dea răspunsuri! Nu există oameni de neînlocuit, asta ca să fie lucrurile extrem de clare… Oamenii aceştia trebuie să dea răspunsuri. Raed Arafat trebuie să dea răspunsuri în fața lui Lucian Bode, Florin Cîțu și în fața noastră, ca lideri ai coaliției. Raed Arafat nu stă la putere pentru că e Raed Arafat. Stă pentru că USR-PLUS, PNL și UDMR îl ține la putere. Ca să fie lucrurile clare! Nu poate să țină capul plecat și să se ascundă, cel puțin de mine”, susține Rareș Bogdan.

„Cu mine nu se va juca! Așa cum am ieșit în stradă în urmă cu 9 ani, de data aceasta ies în stradă dacă e cazul, dar deocamdată o fac în calitate de lider politic responsabil, așa îi spun acum lui Raed: dă-mi răspunsuri! Nu mai merge. Nu știu ce-i cere Lucian sau Florin. Trebuie să se prezinte luni cu un raport clar. Lucrurile nu mai merg așa. Eu nu vreau ca PNL să ajungă coboare în ochii alegătorilor”, a mai spus liberalul.

Aproximativ 100 de pacienţi ai spitalului „Foişor” au fost transferaţi începând de vineri seară la alte unităţi medicale sau au fost externaţi ca urmare a deciziei de a fi transformat în unitate sanitară COVID, ceea ce a provocat şi critici, dar şi proteste la poarta unităţii medicale.

author avatar
Andreea Vlad
433 afisari

6 COMENTARII

  1. Răreşel omule, aici nu este de cerut explicații si răspunsuri.
    Aici este de demis pe toți cei care au contribuit la dezastru. Nu este nimic de comentat. De văzut, de tatonat, de tolerat? Noi poporul român avem toleranță ZERO fața de astfel de oameni si astfel de fapte.
    CAPISCI omule? ZERO este si guvernarea asta, iar PNL se duce-N gât pe alunecare liberă. Este numai vina voastră. O să vă asumări căderea spectaculoasă în sondaje cât mai curând. Voi ați girat pentru useristo-plusiştii vieții. Scufundarea PNL v-a fi o lecție pentru toate partiduțele. Asa ca baftă man!

  2. Capisci kostea sugiuc ai dreptate
    Lectia este despre ingamfare
    Despre incompetenta,ura,delasare
    ,,Corupte ”lacomie ,falsitate

    Iar Usr ul face fix la fel
    Cum au facut ai vostri pnl istii
    Va joaca n bete si pe voi nitel
    Cum a facut Iohannis si guristii

  3. Cu Psd ul mult hulit si,, toxic,,
    Pe care l ati parat la ambasade
    Spunand minciuni aiurea si haotic
    Cu naluciri aiurea si sarade

    V ati dus si la Bruxelles carand minciuna
    Ia ti dus pe toti in grabnica eroare
    Cu aiureli cu nascociri ,ranchiuna
    Pa n l ati bagat pe Dragnea la racoare

    Acuma vi se n’toarce drept in fata
    Si vi s arata toata mojicia
    Ticalosia voastra ingamfata
    Va stie acuma toata Romania

  4. Acuma ar urma ca usr -imea
    SA mearga la Bruxelles sa va parasca
    S- anunte ambasadele si lumea
    Despre ticalosia voastra crasa

    Ca ati furat la greu in pandemie
    Spitalele le ati ars, ati ars bolnavii
    Conduceti tara doar cu golanie
    Si ne ati adus pe toti in rand cu sclavii

  5. Domnul Arafat la cat este de versat, o sa si planga pentru a va impresiona. Stie foarte bine cum poate intra pe sub pielea celor care se afla la putere. Am fost martor cand in perioada 2002-2003, se lipise efectiv cu o ambulanta model american de coloana oficiala a premierului maghiar in judetul Mures, doar pentru a-si face imagine. Si ulterior, a reusit sa-si creeze imaginea de salvator al Romaniei. Daca cineva crede ca face toate aceste lucruri fara nici un beneficiu, se inseala amarnic. O simpla cautare pe net si veti vedea cate burse de studii (medicina si pompieri) acorda statul roman cetatenilor palestinieni. De ce oare la medicina si la pompieri ? Firma Deltamed va suna cunoscut ? Oare actualii nu au fost informati de toate aste si de alte lucruri?

  6. Da care i problema ta ?Ce ai fi vrut sa faca ?Orice ar fi facut tot nu v ar fi placut !Vezi ti de treaba Poate te retinem!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger