AcasăPoliticaRareș Bogdan, categoric în privința rotativei guvernamentale: „Eu nu vin în guvern...

Rareș Bogdan, categoric în privința rotativei guvernamentale: „Eu nu vin în guvern să ascut creioane” – VIDEO

(sursa foto: Rares Bogdan/Facebook)

Pe măsură ce se apropie momentul în care va avea loc rotativa guvernamentală, subiectul revine constant în atenția publică. Chiar dacă încă nu e clară data exactă la care se va produce rocada premierilor, e lesne de înțeles că atât la PNL, cât și la PSD se discută pe această temă.

În tot acest context, Rareș Bogdan – europarlamentar și totodată prim-vicepreşedinte PNL – a comentat pe marginea eventualei sale prezențe în viitorul Cabinet. Guvernul care ar urma să fie condus de către liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Liberalul spune că dacă partidul consideră că prezența sa ar fi importantă în viitorul Executiv va veni de la Bruxelles pentru a face parte din echipa guvernamentală.

Legat de prezența mea în guvern, am spus extrem de clar. Eu nu vin în guvern să ascut creioane, nu am nicio trebuință de a veni în guvern, pentru că sunt unul dintre europarlamentarii foarte activi și, zic eu, cu oarecare influență nu doar în grupul meu, fac treabă pentru România, deci eu nu țin să vin în guvern. Dar dacă PNL consideră că prezența lui Motreanu, Bogdan, Bușoi, Turcan, Bolojan, Nazare, care o mai fi acolo, Falcă, e importantă în guvern și consideră că trebuie să vin de la Bruxelles, deși nu-mi convine să vin și să las lucruri nerezolvate aici, voi veni”, a spus Rareș Bogdan, joi seară, la Digi 24.

Rareș Bogdan: Nu acceptăm trei ministere pe un minister

Pe de altă parte, liberalul a ținut să risipească orice speculație, susținând că partidul din care face parte nu vrea să scoată UDMR de la guvernare. Și a pus accent pe faptul că PNL-ul va respecta „la virgulă” protocolul datând din decembrie 2021.

„Noi nu dorim să scoatem UDMR de la guvernare. PSD încearcă să introducă în spațiul public ideea, noi n-avem ce să ne împăcăm, noi am semnat un protocol. Protocolul este în trei și îl vom respecta întocmai. Ca lucrurile să fie foarte clare – PNL nu va mișca o virgulă din protocol. Dacă va mișca cineva, sau cineva negociază în numele PNL, făcând abstracție de primari, BPN, de Consiliul Național, de Biroul Executiv și de pozițiile tuturor celor șase lideri PNL în frunte cu Ciucă, Bode, Bogdan, Motreanu, Flutur, Boc, Bolojan și așa mai departe, greșește foarte mult. PNL merge doar pe respectarea protocolului. Adică, Ministerul Transporturilor, vicepremier, secretarul general al guvernului și Ministerul Finanțelor, conform protocolului semnat în 2 decembrie 2021, vor veni după rotativa guvernamentală la PNL. Nu acceptăm nici 3 ministere pe un minister, nu ne interesează să luăm de la UDMR nimic, nu ne interesează să luăm nimic de la PSD, ne interesează să venim cu cei mai buni oameni, să ocupăm ceea ce este semnat în protocol”, a mai declarat Bogdan.

Revenind la eventuala sa prezență în viitorul Guvern, europarlamentarul PNL a dat de înțeles că nu-și pune problema să aibă o funcție de vicepremier fără portofoliu ministerial.

Dacă cineva își închipuie că vin vicepremier fără portofoliu, înseamnă că nu mă cunoaște. Dacă vor să vin și au nevoie de mine, vin cu portofoliu de ministru, altfel nu” -a punctat Rareș Bogdan.

author avatar
Andrei Coman
641 afisari

22 COMENTARII

  1. „Bode, Bogdan, Motreanu, Flutur, Boc, Bolojan” …cati sunt penelisti, cati sunt pedelisti basisti smecheri?

  2. ”„Eu nu vin în guvern să ascut creioane” ” Nu mah! Tu vii sa tai pensiile speciale! Te-n gura!

  3. Ce impresii are și fripturistu ăsta, du-te mă cu holera ta galbena cu tot,nu ne mai plictisi

  4. BA,FA FATA CHEALA SI LIMBUTA,CU BUZELE CRAPATE IN GAURA NEAGRA A peneleului criminal
    BORFASULE,DE FOST SOIM PIONER SI FUTECIST- CU TATA SECURIST.VEZI CA,RIMEAZA
    HAI SICTIR,CREION CU RIMEL.TU, TE RIMELEZI,TE FARDEZI,ITI SMULGI SPRANCENELE DE HOMO.
    PLEACA DRACULUI SA TE IA, IN AZMERICA CU 50 DE RAZBOAIE LOCALE,DIN 1950.
    DUTE,SCARBA CHEALA SI SPALA CLOSETE INGLIJESTI SI FRANJURESTI.ACOLO,ESTE CASA TA
    BA.TUTA UMEZITA LA CREIER,CU GANDACI NEGRI.PLEACA DIN TARA LUI CEAUSESCU, REGELE TARAN.
    HAI SICTIR JAVRA DE ORDINARA.OARBA DUTA TINE SI NEAMUL TAU DE TRADATORI SPURCATI
    ASCUTE LIMBA LU OHANETE STRAINUL MILOG ,VENIT IN EMIGRARE

  5. La cimitir sa te duci, nazist ardelenesc ce esti !
    Esti un gunoi isteric si asta vei ramine !
    Nu enerva lumea ca nu te scapa plavanul si nici zece hellvigi , fiecare cu securitatea lui in spate !!!

      • Marș în pis da mă-tii de garoi borât, agitator de că cat ,ți-o dau în sus,apoi cu boltă și puternic jet,să-ți iau neamul ală de sărăntoci corturari în pu la nărodule

  6. Cata lume proasta cati garoi
    Cati nebuni drogati s-au instalat
    ,,Du-te bah!”drogat-o la gunoi
    Bai nazist cu mintea de rahat

    C’u’r’ve masculine ,de c.a.c.at
    Rai si negri pana-n cerul gurii
    USEristi cu sticla de p.i.s.at
    Hoti si prostalai ,esenta zgurii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger