AcasăPoliticaRareș Bogdan, avertisment tranșant înaintea votului la moțiunea împotriva ministrului Voiculescu: ”Voi...

Rareș Bogdan, avertisment tranșant înaintea votului la moțiunea împotriva ministrului Voiculescu: ”Voi cere excluderea din partid”

Rareș Bogdan, avertisment tranșant înaintea votului la moțiunea împotriva lui Voiculescu: ”Voi cere excluderea” (sursa foto: antena3.ro)

Decis să nu lase loc de dubii când vine vorba despre votul ce se va da – peste două zile – asupra demersului inițiat de PSD la adresa ministrului Sănătății, europarlamentarul aflat în cadrul echipei de conducere a PNL-ului a făcut un anunț categoric.

Concret, pornind de la ideea că nu crede că vreun deputat PNL ar ajunge să voteze moțiunea, Rareș Bogdan a anunțat că în cazul în care se va ajunge la o astfel de situație, va propune ca respectivul parlamentar să fie dat afară din partid. ”În calitate de prim-vicepreședinte al PNL vă spun că dacă se va întâmpla acest lucru voi cere excluderea din partid a parlamentarului respectiv. Atunci când funcționezi într-o coaliție, atunci când împărtășești niște valori și atunci când vrei cu adevărat să schimbi România în bine și să o modernizezi nu e loc de războaie personale sau de supărări personale. Faci parte dintr-un partid politic, ești membru al unui grup parlamentar care are 143 de oameni – la Senat și la Cameră împreună – nu vii să te joci cu așa ceva”, a anunțat Rareș Bogdan, luni după-amiază, într-o intervenție la Digi24.

Bogdan: Vlad Voiculescu are susținerea coaliției

Nu este singurul anunț categoric venit din partea prim-vicepreședintelui PNL, cu doar câteva ore, practic, înainte ca moțiunea simplă depusă de PSD să fie dezbătută la Camera Deputaților. ”Vlad Voiculescu are susținerea coaliției, nu doar a USR PLUS. E absolut normal ca cei din PNL, cei din UDMR să-l susțină în demersurile sale (…) și n-am motive să mă îndoiesc de profesionalism, de concurs de idei, de CV-uri (…) Nu văd vreun parlamentar PNL care să voteze împotriva lui Vlad Voiculescu, a ministrului Sănătății, așa cum nu cred că vor vota împotriva niciunui ministru al Guvernului Cîțu, atâta timp cât noi ne aflăm în această construcție guvernamentală, în această coaliție”, a completat liberalul.

Vă amintim că moțiunea simplă pe Sănătate, inițiativă a unui număr de 109 deputați și denumită ”Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”, urmează să fie supusă votului Camerei în ședința de miercuri, 17 februarie.

2.122 afisari

8 COMENTARII

    • Ai spitale ca afară? FSN = PDSR = PSD = 28 ani au condus ROMÂNIA. Spitalele conduse politic de Consiliile județene.

  1. „Nimeni nu ajunge din greseala sa conduca o tara. In spate stau forte mari, interese economice si strategice, televiziuni mincinoase , o armata de propagandisti, munti de euro sau dolari. Va dati seama vagoane de lingouri de aur stau in banca angliei sa pastreze lira sterlina tare si leul nostru slab.
    Acum nu mai vin tancuri si avioane sau crucisatoare…trimit PARLAMENRARI, PRESEDINTI, …bombe umane distrugatoare de tari si popoare. Unele bombe mai sunt si urat mirositoare si pline de rahhat, deviate sexual, maimute urlatoare din Papuashia franceza care ne ingroapa in gunoaie.
    Dar ne meritam soarta, si asta se trage de la hotzii din armata, politie si servicii care s-au lasat incalecati si au stat in patru labe in fata strainilor.
    Acum prea tarziu au fost inlocuiti cu straini in functii de comanda.”

  2. Cu siguranta un om atat de capabil, care foloseste propaganda bolsevica pe radio e… un ins care nu doar ca salveaza spitale, centre de cercetare, dar si salveaza vieti si consolideaza spitale de arsi, cat si ne salveaza de pandemia secolului…?…

  3. Asa sa va ajute Dumnezeu cum ajutati voi
    pensionarii care mor din lipsa banilor si nu isi pot lua medicamennte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger