AcasăPoliticaRareș Bogdan, anunț triumfător: „Drum deschis României în Schengen”. Cum au votat...

Rareș Bogdan, anunț triumfător: „Drum deschis României în Schengen”. Cum au votat olandezii: „Un mesaj clar pentru premierul Mark Rutte”

(sursa foto: Rares Bogdan/Facebook)

Continuă să apară reacții ale politicienilor români la votul dat marți în Parlamentul European (PE) în cazul rezoluției privind aderarea României în Spațiul Schengen.

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, s-a numărat printre politicienii care au ales să transmită un mesaj pe marginea votului de marți, 18 octombrie. Pe lângă faptul că a amintit de rezultatul votului, europarlamentarul și prim-vicepreședintele PNL a făcut referire și la voturile olandezilor.

Câți europarlamentari olandezi au votat „pentru”

(sursa foto: Rares Bogdan/Facebook)

85% din totalul eurodeputaților s-au pronunțat în favoarea aderării noastre la Schengen. 547 de voturi PENTRU, 49 împotrivă, 43 de abțineri. Drum deschis României in Shengen! Vot covârșitor PENTRU accesul României în Spațiul Schengen! Au votat împotrivă cei din extrema dreaptă. Voturile olandezilor arată astfel: 15 PENTRU, 4 împotrivă, 6 abțineri. Un mesaj clar pentru premierul Mark Rutte”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Ultima mențiune vine în contextul recentei vizite pe care a făcut-o prim-ministrul olandez în România. Premierul Regatului Ţărilor de Jos, Mark Rutte, a afirmat, săptămâna trecută, în timpul unei vizite pe care a făcut-o la Cincu, judeţul Braşov, că ”Olanda nu este, în principiu, împotriva aderării României la Schengen”, amintește marți news.ro. E vorba de o vizită la Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica”, unde președintele Iohannis și premierul Ciucă s-au aflat împreună cu premierul olandez, miercurea trecută, în 12 octombrie. Cei trei au făcut declarații de presă comune.

Totodată, și premierul Ciucă a reacționat, marți, la aflarea rezultatului votului din PE. „România a mai făcut încă un pas către admiterea în Spațiul Schengen: Parlamentul European a votat o rezoluție prin care cere Consiliului Uniunii Europene să aprobe intrarea țării noastre în spațiul de liberă circulație”, a transmis, între altele, șeful Guvernului român, într-un mesaj postat pe Facebook în 18 octombrie.

Citiți și:

S-a încheiat votul pentru primirea României în Schengen. Ce a decis Parlamentul european?

author avatar
Andrei Coman
741 afisari

6 COMENTARII

  1. Bai gaozare, las-o plm, stim cu toti ca nu vom intra mincinos libidinos ce esti, bai cacanare, vanzator de telefoane la mana doua esti tu, o scursura ordinara

  2. NU FACI ALTCEVA DECAT SA NE STARNESTI FURIA SI NU REUSESTI ALTCEVA DECAT SA NE PROVOCI SCARBA, PENIBILULE ! SICTIR,SLUGA !

  3. Daca ipochimenul ar sti cata greata produce poporului roman, atunci cand apare in mass media, si-ar face sepuku, La ”curajul” de care da dovada, nici asta n-ar fi in stare sa faca, Libidinosule. lasa-ne , pleaca, fa,un bine poporului roman cu care te tot bati in piept !!!

  4. O hahalera impertinenta
    Nu exista in vocabularul limbii romane atatea epitete negative ca sa-l descrie pe acest ipochimen
    Merita umplut de scuipati de catre romani cand merge pe strada

  5. ➕ In numele Tatalui, al Fiului si a Sf. DUH Amin! Si sa le vie mintea si diliilor olandeji care vai de mama lor sunt si poponari si au si bagabonteala si cand vrwi sa mananci si tu o prajitura incepi sa zbori de la droguri…
    Doamne ajuta sa ajunga si graul si porumbul si pateurile si pãturile si armele Ucrainei si curentul si pungile de giam la destinatie fara renumeratie.

  6. Daca o tine asa in minim 10 15 ani o sa votez Bogdan. O sa caut Bogdan pe foaia de vot in 15 16 daca.
    Un tanar care poate sa promită ceva in viirorul apropiat. Felicitari la parinti care l-au dat inimos. Parinti 1 sau 2 ori 3 nu pot face asa ceva ca nu au cum, pe unde si cu ce oricat ai vrea.
    Felicitari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger