AcasăPoliticaRareș Bogdan, anunț categoric înainte de întâlnirea liberalilor cu PSD-ul: „Nu se...

Rareș Bogdan, anunț categoric înainte de întâlnirea liberalilor cu PSD-ul: „Nu se pune problema ca PNL să renunțe în vreun fel la…”

Rareș Bogdan, anunț categoric înainte de întâlnirea cu PSD-ul: „Nu se pune problema ca PNL să renunțe în vreun fel la...” (sursa foto: Facebook/Rareș Bogdan)

Până ca liberalii să ajungă să discute, joi, cu social-democrații, prim-vicepreşedintele PNL a făcut o serie de declarații de ultim moment cu referire la negocierile cu PSD-ul, dar și la aritmetica parlamentară.

„Știți bine părerea mea despre PSD. În același timp, sunt extrem de conștient că interesul României este de a avea un Guvern extrem de rapid. Astăzi, Partidul Național Liberal are 115 parlamentari, restul parlamentarilor până la 134 sunt în grupul domnului Orban, deci 115 parlamentari avem noi, 80 de parlamentari are USR, 30 de parlamentari are UDMR.

Și pentru a constitui o majoritate, mai avem nevoie de neafiliați, care sunt 5, sau de o parte din grupul minorităților naționale, care sunt 18. Am avea nevoie de minim 9 voturi pentru a trece un Guvern al dreptei, așa cum a fost”, a explicat Rareș Bogdan în fața presei.

Cum a caracterizat întâlnirea cu USR-ul

Însă până să facă referire la discuțiile de joi cu PSD-ul, liberalul a catalogat recenta întrevedere cu Dacian Cioloș și echipa de la USR drept „o întâlnire extrem, extrem de bună, care a lăsat speranța că lucrurile pot merge spre o refacere a coaliției”. Și a susținut că nu s-a vorbit despre persoane și despre portofolii.

Un mesaj similar celui pe care l-a transmis încă din ziua precedentă și Florin Cîțu, la scurtă vreme după ce s-a încheiat întrevederea cu Cioloș, când liderul PNL se declara optimist spunând că „sunt șanse mari să se refacă coaliția”.

Bogdan, înaintea discuțiilor cu PSD: Din punctul meu de vedere, prima opțiune rămâne indiscutabil USR

Pe de altă parte, Rareș Bogdan a susținut, înaintea întrevederii cu social-democrații, că nu sunț șanse ca PNL-ul să renunțe la poziția de premier.

„Astăzi (joi-n.red.) vom sta de vorbă cu cei din PSD. Nu se pune problema ca Partidul Național Liberal să renunțe în vreun fel la poziția de prim-ministru, dar în rest, înainte de orice, (…) chiar dacă îmi e greu să stau de vorbă cu cei din PSD și nu ascund asta, nu îi simpatizez foarte mult, dar în același timp sunt un om conștient, care știe că majoritățile parlamentare sunt aritmetice. Ei au 156 de parlamentari, noi avem astăzi 115-119, vom sta de vorbă pe fiecare subiect.

Cu siguranță, dacă ne păstrăm individualitatea și dacă vom reuși să venim cu un plan foarte clar de reformă pentru România, vom găsi cea mai bună soluție. Din punctul meu de vedere, prima opțiune rămâne indiscutabil USR”, a subliniat Rareș Bogdan.

534 afisari

13 COMENTARII

  1. O pațachină jalnică individul ăsta. Mă mir că nu-i plesnește gulerul de la cămașă, de cât de plin de el este. Și gol, gol la mansardă…

  2. „îmi e greu să stau de vorbă cu cei de la PSD” ,cu asta distinsul domn politruc spune cam tot ce e de spus. Mi-e silă, lehamite, scârbă de unii că acesta dar mai presus de toate simt o furie cum nu am mai simțit probabil nicicând! Vă jucați cu focul părerea mea, oamenii mor cu sutele , cu miile și vouă vă e greu să stați de vorbă, să faceți ce trebuia făcut de mult! Vine vremea și nu e departe când o să dați socoteală!

    • Mariusica, acolo între acești lacomi, problema se transpune în bani. Și acum este vorba de miliarde de euro. Deci… dacă în trecut funcția se prim ministru se tranzactiona(și știu ce spun) la nivelul a milioane de dolari/euro(caz fericit sa fie mai multe) acum, dintr-o data, funcția asta valorează miliarde de euro. Pentru asta e toată bătaia asta. Pe nimeni nu interesează viețile nimănui. Nu i-a interesat vreodată de oameni, de popu la ctie. Ultimul care a fost într-adevăr interesat de oameni a fost, culmea, pentru ca oamenii habar nu au, tov. Ceaușescu. Personaj care a fost ucis mișelește de javrele care nu se puteau îmbogăți din cauza lui. L-au omorât ca sa aibă ei acces la cash. Și acum problema e doar la caș 😉

  3. Tipul asta e un clovn jalnic, facea pe jurnalistul obiectiv, comentator, acum e politician cu idei diferite in fiecare zi. Tara e in aceasta situatie jalnica din cauza dihaniilor de tip Rares Bogdan

  4. E un fel de Gheorghe Dumitrascu sau Vasile Vacaru ai anilor 90.Un sclavete si o nulitate.Mars la munca,milogule!

  5. El Leon Troski al PNL, slugoi abslout al Esuatului, practica politica doar pentru acces la banii tarii, pe care si-i doreste !

  6. L-am respectat o dată. Azi nu inteleg de ce. Individul ăsta este întruchiparea lugojului absolut sau altfel spus o curvă de om.

  7. Scuze, repet mesajul ca sa nu fie nici o îndoială.

    L-am respectat o dată. Azi nu inteleg de ce. Individul ăsta este întruchiparea slugoiului absolut sau altfel spus o curvă de om.

  8. Au trecut alea 10 zile stabilite de CONSTITUTIE pentru formarea Guvernului.
    Si la taraba, in piata, negociezi mai repede…
    Calca astia Constitutia ca porcul…floarea!

  9. Orice om normal, exceptandul pe „catelusul care a muscat mana stapanului”, (Orban), daca ar citi numai jumatate din comentariile de mai sus si-ar face sepuku in secunda doi. Am zis orice om normal, nu domnul(sic)”urechi infundate”, care se ghideaza dintotdeauna dupa dictonul politicianului roman „cainii latra, buzunarele se burdusesc”, in rest nu mai conteaza nimic.

    • De acord. Dar fă un inventar al nemernicilor din politichia dâmbovițeana și vezi dacă găsești un gunoi mai împuțit ca acest excrement numit bo’dan rareș. E retoric. Nu găsești. E campionul puterilor. Și o prostituată care face scurtul pentru 5 RON are mai mult prințip decat acest limbric psihopat.

  10. Băi libidinosule, ” daca nu se pune problema ” hai la anticipate, barem acolo muriti frumos !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger