AcasăPoliticaRareş Bogdan anticipează reacţia românilor după "tăierile" Guvernului Cîţu şi-i atacă pe...

Rareş Bogdan anticipează reacţia românilor după „tăierile” Guvernului Cîţu şi-i atacă pe premier şi pe Ludovic Orban!

rares bogdanRareş Bogdan anticipează reacţia românilor după "tăierile" Guvernului Cîţu şi-i atacă pe premier şi pe Ludovic Orban!

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan nu prea este de acord cu bugetul de austeritate anunţat de Guvernul Cîţu.

Fostul om de televiziune anticipează că partidul din care face parte se va prăbuşi în sondaje după toate aceste măsuri nepopulare.

Noi trebuie sa ne concentram acum pe buna guvernare, nu pe Congres. Eu stiu un singur lucru legat de faptul ca cei de la Comisia Europeana ne permit un deficit de 7%.

Eu le-am spus deschis (celor din partid), sunt un om deschis si normal la cap: ‘Negociati, nu trebuie sa stam neaparat in șaptele ăla’. Comisia poate intelege, ca e 7,1%. Fiecare zecimala contează.

Dacă nu suntem în stare să facem bazat pe investiţii şi vrem să cârpim, oamenii vor avea de suferit„, a spus Rareş Bogdan.

Europarlamentarul aseamănă PNL c-o scară de bloc

Dacă noi ne vom abate pentru conducerea partidului s-ar putea sa ne trezim ca in loc sa ne batem pe un bloc s-ar putea sa nu ne batem nici măcar pe o scara de bloc, la asta trebuie să fie atenţi colegii mei.

Eu voi monitoriza cu colegii ei măsurile astfel încât promisiunile electorale făcute nu de Rareş Bogdan, ci de întreg PNL-ul, făcute de Ludovic, Florin şi toti ceilalţi să fie respectate. Trebuie să nu ne batem joc de votanţi.

Nu vreau că în loc să ne batem pe un partid de 35% să ne batem pe un partid de 10-15%. Dacă dezamăgiţi cetăteanul român, ne vom bate pe nimic”, a declarat Rareș Bogdan la postul Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
990 afisari

2 COMENTARII

  1. Guvernul unui repetent n-are cum sa aiba performanta, el doar e alta sluga, cu alt chip

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger