AcasăPoliticaRareș Bogdan, ameninţări către Suedia, după păţania cu Austria: „Fără România în...

Rareș Bogdan, ameninţări către Suedia, după păţania cu Austria: „Fără România în Schenghen vorbim degeaba despre unitate”

Rares Bogdan

Suedia a preluat de la 1 ianuarie preşedinţia Consiliului Uniunii Europene de la Republică Cehă şi va avea astfel timp de şase luni, la Bruxelles, un rol-cheie de lider şi de mediere.

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a comentat acest lucru, precizând că prioritățile Suediei sună bine la prima vedere, mai ales că în mandatul lor România ar putea fi primită până la urmă în spațiul Schengen.

Rareş Bogdan a militat pentru Schengen

„În primul rând, România! Suedia a preluat șefia Consiliului UE, prioritățile sale sună bine, mai rămâne să nu fie doar intenții, deoarece românii au suportat destulă umilință prin refuzul nejustificat al Austriei de a respecta normele europene și a accepta prezența noastră în Schengen cu drepturi depline”, scrie pe Facebook Rareș Bogdan.

Fără România în Schenghen vorbim degeaba despre unitate în cadrul eurosistemului! Fără respectarea regulilor de către Austria, vorbim degeaba de stat de drept! Fără unitate și stat de drept discutăm degeaba despre prosperitate și tranziție la economia verde, ca să nu mai vorbim de securitate.

Războiul e lângă noi, românii își asumă un risc enorm, iar NATO trebuie întărit. Foarte probabil, mâine, la Bruxelles, Jens Stoltenberg, Ursula von der Leyen și Charles Michel vor semna o Declarație comună privind cooperarea NATO-UE, document extrem de important în contextul regional – în februarie e un an de la invadarea Ucrainei, iar unitatea e mai importantă decât oricând”, a mai zis europarlamentarul PNL.

author avatar
Andrei Ștefan
494 afisari

10 COMENTARII

  1. Suedia care v a trimis placuta in timpuri nu prea indepartate nici nu se va uita spre noi ,si stii ba rarese de ce,ca suntem ortodocsi si anti lgbt ceea ce pt ei nu se accepta peste oruce criterii.acolo s a legalizat ce noi nu gandim si ei asta au etalon nu legi ue sau schengen.

  2. Nu rahatul ăsta cu perje spunea că va desființa, împreună cu guzganii din holera galbenă, pensiile speciale în 30 de zile după ce vor lua puterea?
    ȘI, CA SĂ RÂDĂ DE NOI, VIERMII AU PUS CA P.M. CEL MAI MARE CĂKAT DE PENSIONAR SPECIAL, UN MUNTE RETARDAT DE OSÂNZĂ, MĂCIUCĂ!!!

  3. Nordicii sunt singurii din Europa care nu au avut de-a face cu pedofilia.Dar nu inseamna ca nu stiu despre magariile facute in celelalte tari europene
    Sa vedem daca va fi vreo schimbare in peisaj….sunt curios

  4. mai , nea , care ai scris , care-i amenintarea lui bogdan ? ia dex-ul si vezi ce scrie la amenintare , ati ajuns cu exagerarile peste orice limita .

  5. Hai ma batistuta,nu te mai inflacara ca cu pensiile speciale,stim noi ca si tine cum devine cazul.Mai intai voi ” astia ” in frunte cu Iohanus,ridicati-va din patru labe,trageti-va izmenele si nadragii la locul lor,luati o rola de curpapir dela mesterul Rebenciuc,tineti o consfatuire o sedinta de lucru,si daca va puneti de acord in vreo privinta,sa ne comunicati si noua.Pana atunci las-o jos ca s-a cufurit,si puteeeee.

  6. Chiar asa era sa uit….Rares Bogdan o intrebare simpla pentru tine-mai tii minte cazul cu „colonelul Robert Turcescu”???…. Ai vreo legatura cu serviciile de informatii kominterniste GRU-DIE?adica mai exact serviciul unde era inscris si ” colonelulTurcescu”?????….EU SUNT SIGUR CA DA,ESTI TURNATOR GRU-DIE

  7. S-au demascat! Bănuiala e acum că suedezii, olandezii, austriecii și alții erau înțeleși de multă vreme să mențină România și Bulgaria în ambiguitate vizavi de axa Rusia-Serbia. Când mai avea politică externă, românul s-a descurcat, începând din 1964, modificând politica externă, aducând în joc China.

    • Da, si in primul rand alte tari decat Austria, Olanda si Suedia care sunt in postura de tapi ispasitori, insa au si ele interesele lor. Problema e ca mintile luminate din Europa nu s-au gandit ca excluzand Romania si Bulgaria e posibil sa se trezeasca la un moment dat cu o influenta ruseasca de toata frumusetea. Daca Europa nu ne vrea, atunci poate ne vrea altcineva, care o sa faca un picior de pod in Europa cu Romania, Bulgaria si Serbia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger