AcasăPoliticaRareș Bogdan a tras semnalul de alarmă asupra unui nou PERICOL ce...

Rareș Bogdan a tras semnalul de alarmă asupra unui nou PERICOL ce planează asupra României

rares-bogdan

George Simion a intrat într-un conflict dur cu europarlamentarul Rareș Bogdan după ce, într-o acțiune din Ocna Mureș, Simion a adus acuzații grave familiei lui Rareș Bogdan.

Concret, AUR l-a acuzat pe tatăl politicianului liberal că a distrus combinatul din Ocna Mureș, iar acum sunt nevoiți să muncească prin străinătate.

Rareş Bogdan n-a rămas dator: AUR, partid extremist!

Rareș Bogdan a scris un editorial în care avertizează asupra pericolului extremismului în România și consideră că AUR este vârful de lance. Rareș Bogdan consideră că AUR și George Simion sunt doar niște marionete, care sunt sprijinite de armatele de troli din Rusia.

Sub pretextul apărării drepturilor omului în pandemie, un grup de golani care scot limba la ideea de cultură și educație, (Goebbels scotea pistolul, dar huliganii politici din fruntea unui partid ce se autointituleaza „patriotic” n-au tupeul să-și recunoască neofascismul și neolegionarismul) testează capacitatea statului de a ieși din blegire, de a se trezi în ultimul ceas.

Rețeta de la vârful AUR folosește ingrediente pe care oamenii cu minimă educație, darămite specialiștii, le pot identifica rapid: antisemitism, ură de rasă, discurs instigator contra romilor, ură față de Uniunea Europeană, populism, acțiuni asemănătoare cu ale legionarilor și fasciștilor – vânători de oameni, liste negre, năvăliri în instituții pentru „a face ordine”, toată arhitectura…

De ce e importantă Biserica Ortodoxă Română? Pentru că acest popor este cel mai religios din Uniunea Europeană, se refugiază rugându-se, capătă speranță prin intermediul preotului.

P.S. Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat.

Când au venit să-i ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat.

Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea” – Martin Niemöller, pastor luteran, supraviețuitor al lagărului de la Dachau”, scrie Rareș Bogdan, într-un editorial în Digi24.

author avatar
Andrei Ștefan
1.134 afisari

24 COMENTARII

  1. rares este un escroc care se ocupa cu imbrobodirea fraierilor care pun botul la panglicele ce le scoate pe gura , gargara atat produce smecherul asta care profita de orice . indivizi ca el sint periculosi pentru tara .

  2. Acest australopitec PeNeLepra din nascare vomita gargara dupa gargara in speranta ca il mai crede cineva.
    Ipochimenul iar da in cap si mamei lui daca situatia o impune. E un ametec de puroi comunist cu ARAHAT nazist , totul ornat cu voma ecologista si progresista.
    Aceasta dejectie a societatii face pe marele intelectual cand in realitate creierul lui este exact ca si chelia cu care l-a inzestrat natura: nu are nicio circumvolutiune.

  3. Te cred impostorule… Da, sant exact cum le gavaresti matale, ca la vorbe nu te-ntrece nimeni. Dar, daca stau si cujet si-n 89 , cei care am iesit in strada am fost catalogati la fel, ”pietistii” din 90, au fost numit mai”bland”, dor huligani, asa ca acuma matale te restartezi nu mira pe nimeni. Era mult mai bine sa procedezi ca pastorul pomenit. SA TACI !!

  4. Cuvantul pițist l-am inventat eu. A nu se confunda cu pietist, care inseamna cu totil altceva.

  5. Australo-pitecul acesta gargaragiu
    PNLepra cu origini de hoti cu cinism
    Si cu fata de papusa din lemn-ruginiu
    Puroi comunist amestecat cu nazism

    Inaintasii tai ce au fost ,mai tii minte?
    Niste lepre lacome,ucigasi extremisti
    Ce valoare ai tu cu al tau presedinte
    Voi sunteti adevaratii fascisti-extremisti!

    Ai adus vre un aport pentru noi ,bai neroada
    Noi te platim ca sa huzuresti lancezand
    Te trezesti doar cand unul te calca pe coada
    Si ti tranteste adevarul in fata strigand

    Ati ucis tu cu ai tai bai putoare bolnava
    Pe ai mei parinti tinuti afara pe drum
    Pa’n si au dat duhul acolo pe strada
    Fiindca voi aveati congrese cu fum

    O sa raspundeti .Vi – e frica de AUR’
    Ca va arata hotiille si va desconspira
    Dejectii progresiste ,adunatura de plaur
    De nebuni cu idei aiurite si ura!

  6. Eres mai frumos comentariu din cotidianul despre familia ta mai ales despre calitățile soției . Întoarcere la el .

  7. Cand copilul lui va citi vandva aceste articole si comentarii va avea o atitudine la fel ca tasu?
    Omul asta tipic ciocoiului, parvenit cu puterea in mana acum a uitat cum ragnea la postul Tv despre nedreptate sociala, patriotism , ocrotirea industriei. Cat de sec esti domnule!

  8. A LUAT SAU NU BANI de la invitatii din presa , la emisiunile de la REALITATEA?
    I-a pastrat el sau a impartit mai departe ?
    A declarat aceste sume, ptr a plati impozit , sau a considerat ca sut meditatii la fizica?

  9. Băi Rareș, din jurnalist ai devenit un mare mahalagiu, latri toată ziua la stele degeaba. Te mai ia cineva în seamă?
    Că cîțu, careva? Tu nu vezi ce penibil ai devenit? Păi băi mahalagiule, să stii de la mulți români că MEMBRII AUR SUNT CU MULT SUPERIORI VOUĂ CELOR DIN peneleu pedeleu, care este mânjit cu multă mizerie. Iar voi mâncați mult rahat asa în general, iar tu în mod particular. Tu ești în partidulețul ăla pe cale de dispariție, doar ca să dai din gură. Lumea este sătulă de mahalagismele voastre si de cât de mult se screme că cîțu să ia parte la marea guvernare. E degeaba urlătorule! Eşti muci Rareş!
    AUR ESTE CU POPORUL, IAR POPORUL ESTE CU AUR!
    SI AUR VA CÂSTIGA!
    Adevărații golani, extremişti si nazişti sunteți voi PNL(PDL) USR UDMR si o parte din PSD.
    Voi toți ați guvernat 32 de ani si ați adus tot răul in viața românilor.
    Nu a guvernat AUR până acum, dar o va face asa cum trebuie! Voi restul sunteți gropari țării noastre, a tuturor!

  10. a zis sluga ca se duce repede sa parasca la stapana-su macron ! sa-i spuna si ca poporul sustine AUR si este impotriva tradatorilor de tara , scarba ce esti ! va deranjeaza din furat hotilor , de asta v-ati unit toti ciorditorii impotriva AUR ?

  11. Prin latraturile cheliosului gretos la Realitatea Tv,i-a cazut cu tronc marelui disident in geaca rosie din mijlocul gloatei platita sa iasa in strada.Asa a ajuns gretosul in PNL si acum trebuie sa iasa in evidenta prin incultura si prostia lui nemarginita.Asta este rares bogdan.Nici nu merita sa-i mai pomenesti numele,nu reprezinta nimic!!!

  12. Bai rarule bogdan,bai scarbosenie Daca pleaca PSDul de la guvernare voi dispareti ca PNT CDul scarbelor proaste Cine se mai lauda ca sunt destepti ca au ganduri nobile ca stiu sa conduca tara ca ceilalti au un electorat de prosti Voi ce electorat aveti:12 % romi si hoti V beti urina cu rezistii si aveti ca model o ametita proasta ,alinutza ecleruri!Dar si babuina care s a trezit moarta Hahalere ajunse cu paturi rupte

  13. O sa vezi tu peste cateva zile cate statui merita Hitler si cam ce am pierdut in 44.Asta ca roman dar si ca pământean. Amesteci legiunea care era impotriva trecerii dincolo de Tisa cu fascismul si bolsevicii esti adevarat ghiveci noninformational. Limpezeste-te, aduna-te si orienteaza-te politic daca nu du-te in presa unde toto prosti fac stiri de sperie și strabunii.

  14. Tot atunci o sa inteleaga si americanii si englejii, cat de prosti au fost ca s-au luat dupa jidani si nu l-au ascultat pe domnul Hess.

  15. Inseamna ca erati lasi dacă atatia a luat si nu ati iesit sau va erea frica de munca. I-a luat pe toti si prostu lemn Tãnasã…

  16. Trebuia sa fuga cand a vazut ca dispar toti cum au facut iudeii cu idei. Azi mersi frumos Soros e multimiliardar. Daca vroia sa-i omoare nu mai ajungea Soros multimiliardar. E o logica atat de simpla.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger