AcasăPoliticaRareş Bogdan a taxat Guvernul condus de colegul său de partid. Ce...

Rareş Bogdan a taxat Guvernul condus de colegul său de partid. Ce miniştrii l-au deranjat pe europarlamentarul PNL?

rares bogdanRareş Bogdan a taxat Guvernul condus de colegul său de partid. Ce miniştrii l-au deranjat pe europarlamentarul PNL?

Rareş Bogdan a găsit hibe în Guvernul condus de Florin Cîţu, şi anume comunicarea.

Europarlamentarul PNL a criticat modul în care comunică unii miniştri din coaliţia de guvernare şi a avertizat că premierul Florin Cîţu pare „destul de singur şi nesprijinit”.

Fostul om de televiziune a scos în evidenţă faptul că prim-ministrul are nevoie de un purtător de cuvânt. „Florin Cîţu comunică foarte bine, dar pare destul de singur şi nesprijinit.

Cred că Florin trebuie ajutat. Am spus-o şi în PNL. Dacă Florin nu va fi dublat în comunicare de oamenii din partid, din Parlament, va fi foarte complicat. El anunţa măsuri extrem de bune, unele au fost temporizate de part de guvernare

Nu are acest purtător de cuvânt şi e nevoie extrem de repede să aibă un purtător”, a menţionat Rareş Bogdan.

Ce miniştri l-au deranjat pe Rareş Bogdan?

Virgil Popescu, din păcate, a avut trei sincope grave. Pe subiectul ANRE a întârziat comunicare şi a revenit în piaţă.. Trebuie să fie mai activ.

Pe subiectul măsurii 3 (granturile europene pentru IMM-uri, n.red) necesită explicaţii suplimentare din partea lui şi a lui Claudiu (Năsui).

Pe subiectul minerilor, comunicarea lui a fost defectuoasă. Dacă eram în locul lui, mă duceam în mină. Trebuia să te dai jos din maşină, să cobori în subteran, să stai de vorbă cu minerii

Florin Cîţu a alocat bani. Cîţu, ca ministru al Finanţelor, a alocat bani de anul trecut. A fost o situaţie gestionată prost, cea cu minele„, a spus Rareş Bogdan, conform Evz.

author avatar
Andrei Ștefan
296 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai daca politia scandeaza acuma.
    Ce o sa fie peste 1 luna?
    Consider ca ar fi mai bine sa gandiri o demisie daca nu anticipate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger