AcasăPoliticaRareș Bogdan l-a amenințat, în direct la Antena 3, pe Ludovic Orban....

Rareș Bogdan l-a amenințat, în direct la Antena 3, pe Ludovic Orban. „Îl atenționez public!”

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a explodat la postul Antena 3, în legătură cu traseismul politic, despre care spune că nu este de acord cu intrarea în PNL a mai mulltor primari și parlamentari PSD.

Reacția lui Rareș Bogdan  vine în contextul în care în Parlament se poartă discuții pentru susținerea Guvernului. Mai mult de atât, liderul liberalilor, Ludovic Orban le-a promis parlamentarilor PSD, că cine se transferă la PNL va avea asigurate locuri eligibile la alegerile din decembrie, cu condiția să nu voteze luni moțiunea de cenzură.

Rareș Bogdan sare la gâtul lui Ludovic Orban

„Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac”, a declarat Rareș Bogdan.

Reamintim că fostul ministru al Culturii, Daniel Breaz, a demisionat din PSD și ar putea fi pus pe lista de parlamentari PNL la alegerile din toamnă și același lucru s-ar putea întâmpla și cu deputații Luminița Jivan și Emilia Meiroșu.

„Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Nu știu ce le-au promis colegii mei, dar vă spun că nu au ce căuta cei de la PSD pe listele PNL. Îl voi ataca furibund pe orice lider PNL care va pune pe liste parlamentari PSD. Transferurile sunt o boală a democrației. Nu există o chestiune mai gravă pentru democrație decât traseismul politic”, a reacționat prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan, candidat la alegerile parlamentare

Rareș Bogdan a mărturisit că la alegerile parlamentare ar putea să fie unul dintre candidați. „Am tăcut mai mult decât era cazul, am încercat să fiu un soldat disciplinat. Nu va face oricine ce vrea în PNL, decât dacă își asumă criticile mele. Au făcut prea mult ce au vrut. Poate voi candida la parlamentare.”, a mai declarat Rareș Bogdan duminică seara.

De asemenea, despre traseismul politic, chiar și președintele Iohannis a avut unele reacții în care a afirmat public că nu încurajează acest lucru, dar precizează că a încheia traseismul ține de alegător.

author avatar
Eli Dan Davidescu
479 afisari

3 COMENTARII

  1. parca il vad pe dl rares presedinte in locul dlui Orban ( exemple au mai fost la PNL si la PD)

  2. Ideologu da cu prostu de pamant.
    S-ar muta instant la Palatul Victoria in locul lui Sica, minte mica

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger