AcasăPoliticaRareș Bogdan a răbufnit, după decizia privind dosarul 10 august: Justiția umblă...

Rareș Bogdan a răbufnit, după decizia privind dosarul 10 august: Justiția umblă cu capul spart. Ne vom duce la CEDO! – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Rareș Bogdan)

Recenta decizie definitivă a instanței, de respingere a cererii DIICOT de redeschidere a anchetei în dosarul 10 august (DETALII AICI), a generat o reacție vehementă din partea prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan.

”Astăzi (marți-n.n), din păcate, după decizie, după ce judecătorii au decis că dosarul nu se redeschide (…) iar cei patru șefi ai Jandarmeriei din acest dosar (…) scăpă fără niciun fel de cost în fața cetățenilor și a istoriei am avut, încă o dată, imaginea unei țări abandonate, a unei țări unde Justiția nu funcționează sau Justiția umblă cu capul spart”, a declarat Bogdan, în seara zilei în care s-a pronunțat Tribunalul București.

Bogdan: Justiția din România n-a înțeles absolut nimic din lupta românilor pentru libertate

Nemulțumirile venite din partea fostului jurnalist, actualmente europarlamentar, nu s-au oprit aici. ”Acum, după ce (…) au închis orice posibilitate… și au clasat definitiv acest dosar este absolut normal să comentăm pentru ca am fost acolo, am luat gaze în ochi (…), am avut posibilitatea să trăim acele momente, peste 100.000 de oameni au fost în stradă (…). Faptul că după trei ani de zile nu se întâmplă nimic și tot ce s-a întâmplat acolo e șters cu buretele ne arată, din păcate, că Justiția din România n-a înțeles absolut nimic din lupta românilor pentru libertate, pentru civism, dar și pentru o Justiție complet liberă”, consideră Rareș Bogdan.

Totodată, prim-vicepreședintele PNL a adus în discuție o eventuală sesizare la CEDO. ”Noi ne vom adresa Curții Europene de Drepturile Omului, ne vom duce la CEDO, ne vom duce la Strasbourg cu ajutorul oamenilor care au fost și îi rog foarte mult să facem front comun pentru ca să atacam decizia de clasare la CEDO, pentru a veni instanța europeană să redeschidă acest dosar, nu se poate așa ceva”, a mai afirmat europarlamentarul liberal.

208 afisari

6 COMENTARII

  1. De ce, deoarece nu v-a reusit tentativa de lovitura de stat ?! Iata ati reusit prin metode eminamente democratice, motiune de cenzura si alegeri. Porniri dictatoriale, extremiste.
    Imaginile de atunci sunt graitoare pentru cine a avut ochi sa vada si urechi sa auda.

  2. Cand nu da verdicte asa cum vrea ciuma galbena, justitia este cu capul spart? Justitia nu este „independenta”? De ce comentati hotararile justitiei?

  3. Stai linistit Bogadane,a inceput deja ” reforma’ in justitie.Doi hoti de case cu acte false,Cocotatul penal dela Notre Deal impreuna cu trepadusul vostru,avocatelul din Constanta ,niste habarnisti in materie legislativa,dar manati in lupta de interesele acute ale mafiei ce se simte tot mai amenintata de existenta SIIJ,vor sa desfiinteze cat mai urgent aceasta Sectie.Daca ar fi facut-o PeeeSeeeeDeeee-ul,ar fi fost crima secolului impotriva independentei Justitiei,Un adevarat „macel” si subminarea Statului de drept,Romania „educaaaata,normaaaala,inaugurata,si cat pe-aci,modernizata.”Astfel ca Justitia „mea independenta „,va umbla nu numai cu capul spart in continuaare,ci si tot „mai libera „ca ” unitatile de elita,livada de portocali depe tot cuprinsul patriei ” sa zburde nestigherita. Sub ” inaltul patronaj al fostului primar cu 43 Dosare penale la activ,mosmondite sub pres de taica Lazar.Fostul procuror securist.

  4. Tovarasu RB esti gelos, pai si mata tot cu capu spart umblii, da ai so batistuta si nu se vede

  5. Cretin imputit,ce vroiai ,sa la dea flori huliganilor,latraule???Ai spurcat poporul cat erai la Realitatea,ai topait in piata langa mandolina,mergi ma jigodie si vezi-ti de linguseala ta gretoasa fata de cei care te-au trimis ca pe un milog in parlamentul european.Esti o rusine nationala!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger