AcasăPoliticaRareș Bogdan a luat foc în direct. „O să-l sun pe Marcel...

Rareș Bogdan a luat foc în direct. „O să-l sun pe Marcel Vela”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a avut o intervenție telefonică, miercuri seară, la România TV pentru a-și exprima punctul de vedere în legătură cu sancționarea contravențională a unei avocate după ce a agățat de autoturismul său, drapelul României.

„Mi se pare inadmisibil! Imediat ce închid cu tine o să-l sun pe Marcel Vela, pe Liviu Vasilescu şi pe Bogdan Despescu, sunt sigur că vor reacţiona. Nu e vorba despre un partid, nu e vorba despre un prim-ministru, vreun ministru sau un şef de Poliţie. Aici e vorba despre patriotism”, a reacţionat Rareş Bogdan.

Persoana amendată de polițiști este avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, care a povestit împrejurările în care a fost sancționată de polițiști.

„Răspunsul domnului poliţist la întrebarea mea dacă este un ordin al domnului ministru Vela a fost că s-a albit şi s-a uitat la mine şi mi-a spus: iertaţi-mă, nu pot să vă răspund!”, i-a spus avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă lui Rareş Bogdan.

Comentariul lui Rareș Bogdan

„Au făcut un abuz. Ceea ce au făcut acei oameni nu este demn de uniforma Poliţiei Române. Sunt convins că atât Liviu Vasilescu, cât şi Marcel Vela vor lua măsuri extrem de dure împotriva celor care şi-au permis să întineze un simbol naţional suprem. Este inadmisibil ce vi s-a întâmplat”, a spus Rareş Bogdan.

 Reacția Brigăzii Rutiere

„În data de 16 Iulie a.c., în zona Palatului Parlamentului, polițisti din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un grup de 7 autovehicule care se deplasau cu viteză redusă și foloseau avertizorul sonor, două dintre acestea având montate obiecte care depășeau dimensiunile autovehiculul și nu erau fixate corespunzător, riscând să se desprindă și să obtureze vizibilitatea conducătorului auto aspect care putea conduce la producerea unor accidente rutiere ( steaguri cu dimensiunea de 90cm x 135cm). Pentru a evita orice incident, polițiștii au procedat la verificarea conducătorilor auto, cărora le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale și au adresat recomandări referitoare la respectarea prevederilor legale. În ceea ce privește clipul video apărut în spațiul public, facem precizarea că nu a fost aplicată nicio sancțiune conducătorului auto în cauză, polițistul a adresat doar recomandări în ceea ce privește respectarea legii”.

author avatar
Eli Dan Davidescu
1.483 afisari

9 COMENTARII

  1. ”Nu a fost aplicata nici o sanctiune conducatorului auto in cauza , politistul a adresat doar recomandari in ce priveste respectarea legii ”. Si atunci , care e chichirezul ? Diana Iovanovici Sosoaca nu e avocata oparita care oracaia in Piata Victoriei si cea pe care Luju o vrea clonata ? Rares Bogdan intai sa verifice marfa , apoi sa se panicheze . Apa de ploaie , balmajeli provocatoare in goana dupa imagine , trageti apa !

  2. Tataie, dacă asta este justificarea Brigăzii rutiere nu trebuie decât să ne apucăm cu mâinile de băierele burții și să râdem în hohote și cu lacrimi. Câte autoturisme care trasnportă diverse materiale au fost oprite în trafic și șoferii avertizați că prezintă un pericol pentru circulația rutieră? Eu cred altceva! Toată scamatoria a fost coordonată de SPP, dar aruncată în spatele poliției rutiere. Mulți știu că în spatele multor astfel de acțiuni de intimidare stă SPP, serviciu care le poate cere sau masca pentru a nu se ajunge la ei, ceilalți, Poliția și SRI, acceptând tacit să ia bobârnace.

  3. Si eu , tataie chel si cu placi dentare , sunt coordonat de Raion , am implantat un cip – cirip la dibla si cunosc din timp cand sub convocat la sedinte sub masa sa primesc bobarnace zbarlite , ascultati ce va spune tataia …..hihihihihihihi……!!!!!

  4. Ideologul PNL ia atitudine fata de prostiile care le face propriul Guvern

  5. Rares Bogdan nu este ideologul PNL , numai o minte bolnava il poate compara cu Trotzki . Trotzki a fost expulzat de Stalin , s-a exilat mai intai in Turcia , Franta , Norvegia si , in final , in Mexic , unde a fost asasinat , la 21 august 1944 , de Jaime Ramon Mercader del Rio , agent NKDV , nascut la Barcelona , Spania , la 7 februarie 1913 , decedat la Havana la data de 19 octombrie 1978 . Mercader l-a ucis pe Trotzki cu un piolet ( un ciocan de spart gheata din dotarea alpinistilor ) avand sprijinul amantei Silvia Agelof , fosta militanta trotzkista . Mercader , in Mexic , s-a folosit de numele belgian fals Jacques Monard si numele canadian fals Frank Jackson . A fost condamnat la 20 de ani inchisoare , liberat din penitenciar in 1960 si a mai trait 18 ani la Havana . A primit titlul de ” Erou al Uniunii Sovietice” , ramasitele pamantesti din Cuba au fost reinhumate in Uniunea Sovietica .

  6. Lev Trotsky , pe numele adevarat Lyev Davidovich Bronshteyn , s-a nascut intre 26 oct-7 nov 1879 in Ucraina , la Yanovka si a fost ucis in Mexic la 21 august 1940 (s-a strecurat o greseala , nu 1944 ). In 1972 a aparut filmul ” Asasinarea lui Trotski ” in regia lui Joseph Losey , avand ca protagonisti actori de calibru ca Alain Delon , Romy Scneider , Valentina Cortese , Giorgio Albertazzi , Del Prete etc…. Personajul Gita Samuels din film a fost interpretat de Romy Schneider , a intruchipat-o pe Sylvia Ageloff , iar Richard Barton l-a interpretat magistral pe Trotsky .

  7. Acest Nicu Cescuta jr modern gata sa sacrifice pana si telefonu pt tara si partid. Ministru? Un nume. Ministerul? O forma? Velea? Praf in vant, carne de tun, pe nisipu de la mare eu ț-am scris ca te iubesc a venit însă vealul si nisipu chiar s-a sters.

  8. Atentiune, atentiune rog toti șoferii… Aaloooo…. din trafic???, 1,2 se aude? Rog toti soferii din trafic care are probleme cu brigada de la rutiera sa apeleze la domnul Raris ca rezolva revin sa apeleze la domnul Raris numaidecat.

  9. Mesaj numai pentru domnul Vela: 1. stiti ca la Constanta exista de mai bine de un an un sef de structura din politia de frontiera care nu detine avizul structurilor competente ,dar fara nici o explicatie indeplineste dupa bunul plac functia de comanda numai cu acordul tatalui sau? 2. Cine plateste sumele incasate de acest personaj in toata aceasta perioada? 3.De ce tolereaza directorul Garzii de Coasta aceasta situatie? 4.Unde si ce fac sindicatele ? 5.Stiati si dumneavoastra de aceasta situatie de la Constanta? 6.Cum explicati numirile in functii de conducere in politia de frontiera Constanta de catre lucratori R.A.J.A. Constanta ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger