AcasăPoliticaRareș Bogdan a aruncat o fumigenă în mijlocul negocierilor pentru Guvern! Propunerea...

Rareș Bogdan a aruncat o fumigenă în mijlocul negocierilor pentru Guvern! Propunerea lui ar putea da totul peste cap

rares bogdanRareș Bogdan a aruncat o fumigenă în mijlocul negocierilor pentru Guvern! Propunerea lui ar putea da totul peste cap

Rareș Bogdan a venit cu o variantă halucinantă tocmai în toiul negocierilor cu PSD şi UDMR pentru formarea coaliţiei guvernamentale: deschiderea negocierilor cu USR după ce discuțiile cu celelalte două partide s-au blocat la împărțirea ministerelor.

PNL, PSD și UDMR au stopat temporar negocierile vineri, după ce UDMR a refuzat să cedeze Ministerul Dezvoltării către PNL, iar Marcel Ciolacu a spus că sprijină UDMR.

Rareș Bogdan le-ar fi transmis liderilor liberali că vrea înghețarea negocierilor cu PSD.

Rareș Bogdan şi-a spus părerea în mijlocul liberalilor

Prim-vicepreședintele PNL s-a exprimat deja în interiorul partidului cu privire la o posibilă rupere a negocierilor. Europarlamentarul ar putea cere în BEx o înghețare a discuțiilor, în condițiile în care se declară foarte nemulțumit de atitudinea social-democraților.

Eu vreau să reluăm discuțiile cu USR. Nu mai am încredere în Ciolacu. Este instabil. Nu mai am incredere in el deloc”, le-a spus Rareș Bogdan colegilor de partid.

Acesta ar fi gata să pledeze pentru intrarea într-un război total cu Marcel Ciolacu, pe care îl acuză că vrea să umilească PNL și să-și bată joc de instituția prezidențială.

author avatar
Andrei Ștefan
836 afisari

5 COMENTARII

  1. Toate deciziile in PNl sunt luate la Cotroceni, ei, membrii BPN, niste lingai si executanti, ahtiati doar dupa banii din Bugetul tarii

  2. Limbricu, moare de ciuda ca trebuie sa linga, unde a scuipat… Si totusi stucheste in continuare…

  3. MUISTUL ÂSTA DE RAREȘ BOGDAN CARE ESTE O SLUGÂ A LUI IOHANIS FARAONUL , SE VREA LA GUVERNARE EL SI HANDICAPATELE DE ALINA SI TURCAN VOR ȘI ELE LA CIOLAN, PE CENTURÂ CU ELE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger