AcasăPoliticaRareș Bogan, mesaj ferm pentru Ludovic Orban. Ce îi transmite europarlamentarul: „A...

Rareș Bogan, mesaj ferm pentru Ludovic Orban. Ce îi transmite europarlamentarul: „A avut toate şansele din lume”

Rares BogdanRareș Bogan, mesaj ferm pentru Ludovic Orban. Ce îi transmite europarlamentarul: „A avut toate şansele din lume”

Rareș Bogdan e convins că Ludovic Orban că are şanse zero să se întoarcă la Palatul Victoria, în fruntea Guvernului. Europarlamentarul a criticat dur declaraţia președintelui liberalilor, care a spus că acela care va câştiga şefia partidului la congresul din septembrie trebuie să fie şi premier.

Prim-vicepreședintele PNL a observat o oarecare nervozitate a șefului de partid și a descoperit și motivul: „E din cauza a ceea ce se întâmplă în interiorul partidului unde tot mai multă lume se îndreaptă spre aripa reformatoare și a faptului că umblă aproape singur prin țară deoarece nu are o echipă constituită… și vorbește de tot partidul.”, spune Rareș Bogdan.

Ludovic Orban este, crede eurodeputatul, mai nervos pentru că simte că va pierde competiţia pentru șefia PNL în fața lui Florin Cîțu.

Orban, nervos că va pierde șefia PNL

Fiecare îşi joacă şansele în interiorul partidului, e convins Rareș Bogdan, care a precizat că Orban are șanse zero să câștige președinția PNL. Europarlamentarul liberal a continuat, cu referire la Ludovic Orban: „A avut toate şansele din lume să stea cinci ani! A avut toate şansele din lume ca într-un an şi două luni de guvernare să facă tot ce e omeneşte posibil ca partidul să stea 9 ani la guvernare, nu cinci”.

Europarlamentarul l-a comparat apoi pe premierul Florin Cîțu cu prim-ministrul italian Mario Draghi: „Deocamdată ştiu doar un singur lucru, că premierul României este Florin Cîţu şi este un premier foarte bun pentru această perioadă. Este pe modelul Mario Draghi al Italiei, un om care înţelege bine, foarte bine economia, care înţelege foarte bine jocul internaţional din punct de vedere economic”.

Afirmațiile lui Rareș Bogdan au venit în contextul în care președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat duminică, 27 iunie, într-o conferinţă de presă la Piatra Neamț, că acela care va fi ales preşedintele PNL trebuie să fie și prim-ministru, funcție ocupată acum de Florin Cîțu, contracandidatul său la alegerile din 25 septembrie.

author avatar
Andreea Vlad
176 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger