AcasăPoliticaRamona Bruynseels, mesaj pentru Ludovic Orban: ”Salvați națiunea română sau lăsați-i pe...

Ramona Bruynseels, mesaj pentru Ludovic Orban: ”Salvați națiunea română sau lăsați-i pe alții să o facă!”

Ramona Bruynseels, mesaj pentru Ludovic Orban: ”Salvați națiunea română sau lăsați-i pe alții să o facă!”

Prin intermediul unei scrisori deschise adresate lui Ludovic Orban, liderul umanist Ramona Ioana Bruynseels îi cere premierului să guverneze pentru întreaga Românie, nu pentru un singur partid politic.

Totodată, candidata Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la alegerile din decembrie, pentru un loc de senator, îi solicită lui Ludovic Orban ca măsurile luate pentru combaterea pandemiei provocate de noul coronavirus să fie eficiente și raționale, nu arbitrare și preferențiale.

Redăm, mai jos, conținutul integral al scrisorii trimise de către Ramona Ioana Bruynseels:

„Domnule Orban, românii sunt OAMENI, nu CIFRE!

Domnule Prim-ministru,

Închiderea “peste noapte” a piețelor reprezintă doar ultima picătură dintr-o cascadă de acțiuni grăbite, superficiale și ineficiente cu care încercați să creați iluzia că vă luptați cu Pandemia, în timp ce, în realitate, căutați doar să câștigați timp până la alegeri.

Din păcate pentru istoria acestei națiuni, nu sunteți primul politician care “se face că face”! Însă, de la căderea regimului comunist, sunteți singurul ale cărui erori se contorizează în pierderi de vieți omenești în fiecare zi. Închideți piețele și restaurantele, lăsând un milion de oameni fără venit, în timp ce încurajați continuarea campaniei electorale?! În ce lume trăim?! Cu ce consecințe?

Domnule Prim-ministru,

Fără îndoială, combaterea Pandemiei de COVID-19 trebuie să fie prioritatea națională absolută. Este evident că se impun toate măsurile care pot salva viețile copiilor, părinților și bunicilor noștri. Dar aceste măsuri trebuie să fie raționale, eficiente și integrate. Este profund incorect să îi “blocăm” arbitrar pe unii, care nu se pot apăra, în timp ce nu ne atingem de interesele celor care ar putea încurca anumite calcule electorale!

În mod evident, deciziile dumneavoastră discriminează categorii sociale, dar, din păcate, virusul nu discriminează! Se strecoară, la fel, și în piețe și în supermarket-uri! Și la întâlnirile religioase și la cele politice! De ce unele sunt permise și altele nu? De ce, înainte să decidem că trebuie închise piețele, nu stabilim un set de reguli stricte în care ar putea încă să funcționeze? De ce distrugem, în loc să construim, să protejăm, să dezvoltăm?

Din incompetență, dezinteres, sfidare? De ce producătorii agricoli care își vindeau produsele în piețe, de ce industria HORECA, de ce creștinii ortodocși trebuie să fie sacrificați în timp ce alții își fac pașii pentru un nou mandat de parlamentar sau ministru?

Domnule Prim-ministru,

Vă reamintesc că guvernați OAMENI, nu cifre. Cei pe care îi anuntați senin că, de a doua zi, rămân fără venit sunt părinți, bunici, tineri, semeni de-ai dumneavoastră care au necesități imediate, obligații, rate la bancă, proiecte, speranțe. E momentul, în al doisprezecelea ceas, să deveniți responsabil și pentru destinul lor. Trebuie să fiți Premierul României, nu doar al unui partid politic. Salvați națiunea română sau lăsați-i pe alții să o facă!

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Ramona Ioana Bruynseels,
Lider Umanist”

author avatar
Andrei Coman
305 afisari

7 COMENTARII

  1. Ei penelistii nu sunt in stare sa se salveze pe ei, d-apoi o națiune ii depășește ca si termeni pe ei

  2. Intai o ” salveaza ” de banii din buget,iar dupa ce prin STS vor avea ” Parlamentul meu „,o vor salva de n-o sa stim pe unde sa o luam la goana.Atunci tot si toate vor Fi” ale mele „. Asta-i pohta ce-am pohtit. Dragi romani,va doresc noapte buna,guvernul meu lucreaza pt. voi.Puteti sa va considerati salvati.

  3. Zap,te-ai definit, nu-i asa, esti idiot, trebuie s-o recunosti, partidul tau e zero, ca si tine, o multime de idioti care ne conduc si ne duc unde vezi si tu, idiot penelist

    • CUM SPUNEA ALEXANDRU LĂPUȘNEANU DOMNITORUL MOLDOVEI.SPUNEA:”PROȘTI DAR MULȚI”!
      IOHANNIS ARE SCÂRBĂ DE ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN! TOATE MASURILE ALEA DE RAHAT ȘI RESTRICȚI SUNT ÎMPOTRIVA NOASTRĂ. SĂ AMINTIM CĂ ÎNSĂȘI IOHANNIS SI ORBAN ȘICĂ MANDOLINĂ SUNT COVIDUL ÎMPOTRIVA POPORULUI.NE MAI ÎNTREBĂM DE CE NU MERGE MAI NIMIC ÎN ROMÂNIA? PENTRU CĂ ÎN FUNCȚII PUBLICE DE STAT CONDUCERE AJUNG NUMAI PROȘTI CARE CARE PUN RESTRICȚII ȘI I-AU MĂSURI BAZATE PE NIMIC!!!??☀️??️

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger