AcasăPoliticaRămâne sau nu Cîțu președintele Senatului? Ce a anunțat Ciucă, șeful PNL...

Rămâne sau nu Cîțu președintele Senatului? Ce a anunțat Ciucă, șeful PNL – VIDEO

Rămâne sau nu Cîțu președintele Senatului? Ce a anunțat Ciucă, șeful PNL - VIDEO (sursa foto: Facebook/Guvernul României)

Cum s-a vehiculat recent, în spațiul public, faptul că liberalii ar intenționa să-l lase pe Florin Cîțu fără a doua funcție în stat, respectiv să-l schimbe din funcția de președinte al Senatului, actualul lider al PNL-ului a făcut un anunț care a ajuns, cu siguranță, și la urechile predecesorului său din fotoliul destinat numărului 1 din cadrul Partidului Național Liberal.

Concret, întrebat dacă va rămâne Cîțu președintele Senatului, Nicolae Ciucă a dat un răspuns scurt, dar menit a fi cât se poate de edificator.

Ciucă: Decizia a fost ca Florin Cîţu să rămână preşedintele Senatului

„În discuţiile pe care le-am avut şi, practic, tot ceea ce a însemnat demersul la nivelul Partidului Naţional Liberal, decizia a fost ca Florin Cîţu să rămână preşedintele Senatului”, a susținut Ciucă, marți seară.

Pe de altă parte, când a fost întrebat dacă a avut o discuție cu Cîțu, în ideea în care acesta să nu mai critice Guvernul, Ciucă a răspuns: „Am discutat astăzi cu domnia sa, ne-am întâlnit cu parlamentarii PNL și nu am discutat acest subiect”.

Vă amintim că după ce Florin Cîțu și-a anunțat demisia din fruntea PNL-ului, a fost organizat un congres extraordinar al PNL-ului, în 10 aprilie, în cadrul căruia Nicolae Ciucă a fost ales președinte al acestei formațiuni politice.

155 afisari

4 COMENTARII

  1. Toti se au la mana cu tot felul de magarii si talharii de asta nu indrazneste nimeni sa se atace prea tare . Ciolacu de ex a spus ca tovarasul lui, Catu ,isi va reveni si il asteapta cu drag . toti sint o cloaca murdara . exceptiile sint asa putine ca nu se vad .

  2. CITU SI AL DOILE OM IN STAT !!,IN STATUL DEGEABA ,IN STATUL IN CUR ,IN STATUL DE VORBA !!.
    TERMINATI ODATA CU STARPITURILE ASTEA , LA CE IL TINETI ?,SA DISPARA INTRE TIMP PROBELE GOLANIILOR SI IRESPONSABILITATILOR FACUTE ?,VA AGATA CUMVA CITU DACA PLEACA LA RACOARE ?, SUNTETI COMPLICI LA HOTII SI INTRATI IN ACEEASI OALA ??.
    COMPLICITATEA VOASTRA A DERBEDEILOR PUTE A HOIT !.

  3. Aceste hiene PNL trebuie bagate la puscarie ,au vindut RO ,in frunte cu generalul tradator

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger