AcasăPoliticaRaluca Turcan vrea măsuri radicale. „Merită să zacă în puşcărie!"

Raluca Turcan vrea măsuri radicale. „Merită să zacă în puşcărie!”

Biroul Permanent National al PNL taie mufa penelistilor, de acum incolo urmand ca doar persoanele avizate de conducere sa poata deschide gura in public. Pentru ca noua regula sa nu fie cumva incalcata, PNL va transmite televiziunilor o lista de ”comunicatori agreati” ba chiar spune ca ”va lua masuri” in cazul in care vor fi chemate persoane din afara listei. La ce masuri se gandesc liberalii este greu de presupus, probabil intentioneaza sa ia boii de la bicicletele moderatorilor care isi permit sa invite ce liberali vor ei la emisiuni. Sau poate vor pune la index televiziunile recalcitrante, ”pedepsindu-i” astfel pe telespectatori sa nu auda glasul Opozitiei. Cum insa opozitia nu spune nimic cu miez de mai bine de doi ani, nici aceasta masura nu ar putea impresiona pe cineva. In schimb, impresioneaza neplacut cenzura impusa de PNL propriilor membri. O cenzura explicata de Raluca Turcan, la nivelul BPN, prin aceea ca ”PNL nu este preluat suficient in mass-media” si de aceea este obligatoriu ca partidul sa certifice calitatea de buni comunicatori ai liberalilor care ies la scena. Asta desi corect ar fi, atat din punct de vedere cominicativ cat si politic, ca liberalii sa-si regaseasca in sfarsit aplombul de adevarati politicieni de opozitie. Respectiv sa critice la subiect puterea si sa iasa la rampa cu programe si solutii proprii, caz in care nimeni nu va mai sta sa disece la sange calitatea comunicarii.

După perioada de pandemie au început să iasă la suprafață ilegalități de pe urma cărora unii „întreprinzători” cu inițiativă au încercat și unii chiar au reușit să-și umple buzunarele.

Despre aceste ilegalități, viceprim-ministrul Raluca Turcan a vorbit, la postul național de televiziune, afirmând că sunt suspiciuni de ilegalitate la achiziţia de materiale sanitare în perioada crizei.

Intransigentă, Raluca Turcan spune că cine a profitat furând „merită să zacă în puşcărie”.

„Dacă sunt lucruri ilegale, atunci trebuie să intervină DNA, aşa cum am văzut că s-a sesizat şi în cazul Unifarm, dacă există suspiciuni de ilegalitate, cine a profitat financiar în perioadă de criză, furând şi făcând lucruri ilegale, merită să zacă în puşcărie. Asta este opinia mea extrem de fermă. La mine nu va exista toleranţă pentru aşa ceva. Dacă există ‘tunuri’, atunci Parchetul să-şi facă datoria, să intervină şi să verifice dacă există aspecte de ilegalitate”, a declarat Turcan.

În acest context, Raluca Turcan a mai spus că a fost o competiţie pentru achiziţia de materiale la nivel internaţional chiar şi între state care aveau relaţii bilaterale vechi.

„Pot să vă spun în acelaşi timp foarte sincer că procedura prin care am trecut pentru a pune la dispoziţia oamenilor şi profesioniştilor medicamente şi echipamente necesare în perioadă de criză a fost una extrem de dificilă, pentru că noi am preluat ţara fără niciun fel de stoc asigurat şi la momentul apariţiei crizei s-a derulat, a apărut o competiţie atât de acerbă internaţională, încât ţări cu relaţii bilaterale extrem de vechi au ajuns să-şi fure furnizorii una alteia. Am făcut eforturi uriaşe şi diplomatice pentru a asigura materialul necesar şi, evident, pentru a asigura materialul necesar am apelat la toate formele de achiziţie legale cu putinţă, tocmai pentru a răspunde de urgenţă unei situaţii de criză”, a mai spus Turcan.

 

author avatar
Eli Dan Davidescu
590 afisari

4 COMENTARII

    • Fabulez fluturand steguletul curcubeu , certitudinea este faptul ca eu fac asta zilnic in veceul garii Tiraspol , navetistii de Rabnita stau la coada sa le interpretez sugiukuri tandre la flautele zbarlite cu gusa si sa-mi arda niste prelucrari mecanice prin aschiere la ochiul dosnic maron situat la mura rozetei . Stau prost cu vaselina de tanc si mi s-a infundat laringele cu propolis , in rest , sunt inca zglobiu ……hihihihihihihihi…..

  1. Fa tirfa dracului !…cite puliiiiiiiiiiii ai supt ca sa ajungi aci , idioatooooooooooooooooooooo! nici macar nu stii sa vorbesti !…..du-te si te impusca sugatoare-o de PULI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger