AcasăPoliticaRaluca Turcan, contrazisă din PNL în privința banilor pentru plata pensiilor: „Probabil...

Raluca Turcan, contrazisă din PNL în privința banilor pentru plata pensiilor: „Probabil că o fi având o supărare excesivă” – VIDEO

Raluca Turcan, contrazisă din PNL în privința banilor pentru plata pensiilor: „Probabil că o fi având o supărare excesivă” - VIDEORaluca Turcan, contrazisă din PNL în privința banilor pentru plata pensiilor: „Probabil că o fi având o supărare excesivă” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Florin roman)

O veste care le-a dat fiori reci pensionarilor, mai ales că s-a aflat că vine chiar de la ministrul interimar al Muncii, a fost infirmată chiar din rândul PNL-ului.

Mai exact prin vocea liberalului Florin Roman, vicepreședintele PNL propus pentru șefia Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, în Guvernul Ciucă.

„Infirm categoric cele spuse de doamna Turcan. Există banii pentru plata pensiilor și a alocațiilor. Ba mai mult, (…) de la 1 ianuarie noul Guvern și-a asumat o serie de creșteri de pensii, alocații, a 13-a indemnizație pentru persoanele cu handicap și acel ajutor de 1.200 de lei pentru cei cu venituri sub 1.600 de lei.

Sunt bani pentru că a fost o colectare mai bună și sunt bani pentru că noi am reușit practic să fiscalizăm pentru prima dată cel mai bine sistemul de colectare de la ANAF, iar asta ne ajută, ca Guvern, să putem onora aceste obligații”, a precizat liberalul, luni seară, la Antena3.

Florin Roman caută să explice vestea dată de Raluca Turcan: „O supărare excesivă”

Pe de altă parte, vicepreședintele PNL a declarat că pune declarația Ralucăi Turcan pe seama faptului că mai-marii partidului au stabilit, luni, lista cu propunerile de miniștri, iar aceasta nu se regăsește în rândul noului Executiv.

„Dânsa nu mai face parte din noul guvern și probabil că o fi având o supărare excesivă, că altfel mi-e foarte greu să înțeleg, de regulă doamna Turcan își alege destul de bine vorbele (…) Probabil că a fost nemulțumită că nu a mai fost nominalizată de PNL pe structura noului guvern”, a susținut Florin Roman.

Ce spusese Cîțu

De altfel, și premierul interimar, Florin Cîțu, a fost întrebat pe marginea acestei vești venite de la Raluca Turcan, cum că de la 26 noiembrie nu ar mai fi bani de pensii, exprimată la „pachet” cu critici adresate liderului PNL – VEZI AICI.

„Doamna Raluca Turcan dacă avea ceva de spus putea să vină astăzi la ședința BPN, nu în presă. (…) Este ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”, a replicat Florin Cîțu în cursul zilei de luni, întrebat în legătură cu această situație.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger