AcasăPoliticaRaluca Turcan anunță triumful PNL la Sibiu: peste 40 de primării câștigate....

Raluca Turcan anunță triumful PNL la Sibiu: peste 40 de primării câștigate. LISTA

Raluca Turcan anunță triumful PNL la Sibiu: peste 40 de primării câștigate. LISTA (sursa foto: Facebook/Raluca Turcan)

”Sibiul a votat PNL”, sună concluzia cu care își începe vicepremierul Raluca Turcan mesajul transmis după încheierea alegerilor locale din 27 septembrie și după numărarea voturilor.

Concret, șefa organizației locale a Partidului Național Liberal a anunțat că PNL Sibiu a câștigat 43 primării din județul Sibiu. Cu 9 mai multe decât cele conduse de liberali până la alegerile de duminică. ”Este cel mai optimist semnal ca sibienii au încredere în noi, o dovadă că munca liberalilor este apreciată de cei în slujba cărora suntem: locuitorii acestui județ. Rezultatele obținute, unele în fața cărora, în anumite comunități, competitorii noștri ar trebui să tragă învățăminte cu privire la felul în care se tratează problemele oamenilor, ne motivează, iar acest lucru se va vedea”, transmite Raluca Turcan, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Lista primăriilor în care au triumfat candidații liberali, prezentată de Raluca Turcan, arată astfel: Mediaș, Agnita, Avrig, Cisnădie, Copșa Mică, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Săliște, Tălmaciu, Alma, Arpașu de Jos, Ațel, Axente Sever, Bîrghiș, Bazna, Biertan, Blăjel, Boița, Brădeni, Brateiu, Bruiu, Cristian, Dârlos, Gura Râului, Jina, Ludoș, Marpod, Moșna, Orlat, Păuca, Porumbacu de Jos, Cârța, Racovița, Rășinari, Râu Sadului, Sadu, Șeica Mare, Șeica Mică, Șelimbăr, Slimnic, Șura Mare, Șura Mică, Tilișca.

”Am câștigat administrații care vor avea de rezolvat probleme serioase, dar alături de care se vor afla toți liberalii, colegii din Consiliul Județean, din Guvernul României, toți primarii cu experiență ai județului”, a mai punctat liberala care ocupa funcția de vicepremier în cadrul Cabinetului Orban.

119 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger