AcasăPoliticaRaluca Turcan a pus DINAMITA în PNL! De ce liberalii sunt la...

Raluca Turcan a pus DINAMITA în PNL! De ce liberalii sunt la un pas să ajungă la mâna PSD-ului

raluca turcanRaluca Turcan a pus DINAMITA în PNL! De ce liberalii sunt la un pas să ajungă la mâna PSD-ului

Raluca Turcan scoate mizeria de sub preş. Ministrul Muncii a vorbit despre conflictele interne din partid, în contextul canpaniei pentru funcţia de preşedinte al liberalilor. Lupta se duce între Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Turcan a mărturisit că dacă se vor crea falii în partid în campania internă, care, în opinia sa, seamănă cu „o bătălie aproape pe viaţă şi pe moarte”, liberalii riscă să aibă soarta PSD, aceea de a-şi da jos propriul guvern.

PNL va avea soarta PSD?

Oficialul Guvernului a atras atenţia că PNL ar puzea ajunge la mâna PSD-ului, din cauza antipatiilor şi a orgoliilor.

Ce avem în acest moment în PNL? Avem o bătălie aproape pe viaţă şi pe moarte, nu mai recunosc atmosfera din PNL, ne spunem cuvinte grele, punem sub semnul întrebării rezultatele pe care noi le-am obţinut.

Cum se poate ca, atunci când obţineam rezultate, să fi fost buni, iar acum, pentru că avem o opţiune în alegerile interne, să devenim brusc răi?

Vă îndemn: nu distrugeţi ceea ce am construit, pentru că ar fi realmente păcat, pentru că ne batem joc de munca noastră, ca partid, împiedicăm Guvernul să facă ceea ce trebuie să facă şi ce este obligat să facă şi, în acelaşi timp, ne slăbim şi puterea în Parlament.

Gândiţi-vă că majoritatea parlamentară este una sensibilă. Dacă noi creăm falii acum, în PNL, riscăm, ferească Dumnezeu, soarta PSD, să îşi dea jos propriul Guvern şi pentru asta nu ne va ierta nimeni, niciodată”, a spus Turcan, cu ocazia conferinţei de alegeri din cadrul PNL Bistriţa-Năsăud.

Războiul civil din PNL, mai dur decât războiul cu adversarii politici

Raluca Turcan a cerut „raţiune şi cumpătare” în gestionarea alegerilor interne.

Am răspuns acestei invitaţii pentru că suntem într-un moment de campanie internă, de alegeri interne, pe care, dacă nu le gestionăm bine, cu raţiune şi cumpătare, riscăm să creăm falii şi sciziuni.

Vă îndemn ca în aceste alegeri interne să primeze efortul de echipă pe care l-am făcut de-a lungul timpului şi să ne comportăm ca într-o familie, ca într-o echipă în care toţi am tras în momente importante în aceeaşi direcţie.

De aceea alegerile interne sunt mai dificile decât alegerile în care ne întâlnim cu adversarii politici, pentru că uneori riscăm să ne spunem cuvinte grele în mijlocul unei familii”, a afirmat Turcan.

Raluca Turcan şi-a îndemnat colegii de partid ca, în urma congresului naţional din 25 septembrie, partidul să nu arate „sfâşiat, îngenunchiat, spre deliciul PSD”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.787 afisari

7 COMENTARII

  1. De ce esti ipocrita tu Ralu?
    Guvernul PSD a fost dat jos
    De Iohanus stii bine si tu
    Afost lucrat de individ pe dindos!

    Psd ul are si el relele sale ,stiam,
    Dar nu a fost lasat in pace
    A fost sapat ,sabotat de Plavan
    Ca sa va aduca pe voi la pogace

    Iar voi ,niste lepre lacome si rele
    Va scuipati intre voi va -mbranciti
    In timp ce tatucu se uita la stele
    De parca nu el va -vrajbit va sucit

    Se stie ca ati palmat treispe milioane
    De euro,din banii luati de Catu din banci
    Ca vreti sa mai stati doispe ani la butoane
    Si va trebue bani multi sa-ndesati in pungoci

    Acuma nu stim ce veti face cu acesti bani
    Ii impartiti acum cat sunteti la ciolan
    Intre voi,sau asteptati ca sa treaca trei ani
    Sa-i dati drept multumita la al vostru Plavan!?

  2. Clanta Rusesca a spus-o pe bune, aratati ca interesele personale, spaga, bate legea, pe care ” NOI LIBERALII O RESPECTAM ASA DE MULT „

  3. N-au rabdare sa astepte 3 ani
    Banii vor merge la ei in conturi
    Dar si la tatucu vor intra gologani
    Cand va merge spre alte orizonturi
    Acum ,,coruptea”nu mai ucide
    Ci arde spitale cu oameni in ei
    Iar la umbra pandemiei doar norocul decide
    Caci ei au alte treburi nu pentru plebei

  4. Au ajuns niste nemercici sa conduca tara,ii doare in c… de popor.Asa ca vota-tii in continuare ca o vom duce si mai rau!!!1

  5. A intrat morcovu in astia ai lui Base, fostii PDL vopsiti in PNL,mai ales in trestia asta vorbitoare ajunsa la ministerul muncii,ea care nu a muncit o ora in viata ei.Sa-ti fie rusine femeie,te-ai imbuibat,chiar daca esti o slabanoaga,dar iti vine si tie randul!!!

  6. Pentru tot raul care se intampla in tara ,pentru scaderea drastica a nivelului de trai ,pentru somajul ce a atins cote extreme ,pentru haosul din spitale,politie ,armata ,scoli este responsabil un singur individ :Iohanus!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger