AcasăPoliticaRaluca Turcan a dat lovitura! Înfrângere grea pentru Ludovic Orban

Raluca Turcan a dat lovitura! Înfrângere grea pentru Ludovic Orban

raluca turcan ludovic orbanRaluca Turcan a dat lovitura! Ultima ei mişcare e o înfrângere, de fapt, pentru Ludovic Orban

Raluca Turcan a câștigat alegerile PNL Sibiu cu 231 de voturi, contracandidatul său obținând doar 80 de voturi. Fost vicepremier în Guvernul Ludovic Orban, Turcan îl susține acum pe Florin Cîțu la Congresul liberalilor din 25 septembrie.

Ministrul Muncii a obținut cele 231 de voturi de la cei 323 de delegați care au ajuns la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Sibiu. Contracandidatul ei, președintele Comisiei de Apărare al Camerei Deputaților, Constantin Șovăială, a obținut doar 82 de voturi.

Florin Cîţu, felicitări pentru Turcan

Premierul, care este susţinut de Raluca Turcan în cursa pentru fotoliul de preşedinte al PNL, a felicitat-o pe noua conducătoare a liberalilor din Sibiu.

Vă felicit! Sunteți cea mai performantă filială a PNL. Pe lângă rezultatele politice de anul trecut aveți încă un rezultat deosebit, ați dat președintele României care a marcat țara în ultimii 30 de ani.

Sunteți un exemplu pentru România și asta vrem noi de la România. Ar trebui să ieșiți mai des în spațiul public, să vă lăudați”, a lăudat Cîțu organizația PNL Sibiu.

La eveniment au participat atât premierul Florin Cîțu, cât și președintele PNL, Ludovic Orban.

Raluca Turcan, în conflict cu Orban

Înainte de alegerle de la Sibiu, Turcan acuzase că ea, de fapt, se luptă pentru acest post cu Ludovic Orban, un susţinător al contracandidatului Constantin Șovăială.

Nu credeam că vor fi colegi care să aibă indecenţa să facă referiri la mine, să susţină atacuri suburbane, aşa cum am văzut şi în spaţiul public, aşa cum vedem zilnic la televizor, nu doar împotriva mea, iar aici, la Sibiu s-a încercat destabilizarea acestei organizaţii şi sub pretextul unei competiţii, de fapt, au fost nişte manevre, dar nu înţeleg pentru ce.

Această competiţie nu este a mea cu Şovi (Constantin Şovăială n.r.), o spun direct, este a mea cu Ludovic Orban, pentru că din nefericire, domnule preşedinte al partidului, aţi girat ceea ce se întâmplă azi în PNL Sibiu”, a spus Raluca Turcan la şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Sibiu.

Ludovic Orban a declarat presei că acuzele Ralucăi Turcan sunt „pure invenţii”.

Nu (am făcut jocuri de culise la Sibiu, n.red.). Sunt pure invenţii. Eu sprijin un candidat din cauza faptului că practic o parteneră din echipa mea a decis să susţină pe altcineva, este exact o situaţie similară.

Cum să răspund la nişte acuzaţii pentru care nu există nicio dovadă, nicio probă?”, a spus Orban.

author avatar
Andrei Ștefan
580 afisari

4 COMENTARII

  1. Auzi anomalie a creierului: ” … aveți încă un rezultat deosebit, ați dat președintele României care a marcat țara … ” cand toată tara normala la cap stie cum s-a ” dat ” caricatura de președinte ! Bai Câț esti prost, tampit si idiot …

  2. Sotul tre sa fie mandru de sotia sa ! Bravo Ralukovskaya ! Si draga sTOLO e mandru , iar d-na sTOLO e mandra de draga sTOLO ca a ales ce trebuie .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger