AcasăPoliticaRafila s-a dezlănțuit la adresa premierului: Cîțu bate câmpii, ca de obicei....

Rafila s-a dezlănțuit la adresa premierului: Cîțu bate câmpii, ca de obicei. A trecut la postura de prim nuntaș al României – VIDEO

Rafila s-a dezlănțuit la adresa premierului: Cîțu bate câmpii, ca de obicei. A trecut la postura de prim nuntaș al României - VIDEO

Recentele declarații pe care le-a făcut șeful Guvernului, liberalul Florin Cîțu, cu privire la nunțile din zonele în care s-a remarcat o creștere a incidenței COVID-19 nu au fost trecute cu vederea de către profesorul Alexandru Rafila.

Rafila, deputat PSD, nu a ezitat să-l critice pe actualul premier, cu trimitere la propunerea vizând eventuala folosire a certificatului verde la astfel de evenimente.

”Domnul Cîțu bate câmpii, ca de obicei. Îmi pare rău, nu știu dacă e serios sau nu, ori uită foarte repede ce a spus, și atunci e foarte grav, pentru că e prim-ministru, ori nu spune adevărul, și atunci e și mai grav (…). În sfârșit, a găsit o soluție, o discuție acum despre nunți.

Adică a trecut de la postura de prim-ministru la postura de prim nuntaș al României și rezolvă lucrurile prin introducerea certificatului verde la nunți”, a declarat Alexadru Rafila, duminică seară, la postul B1 TV.

Ce spusese premierul referitor la nunți

Reacția deputatului social-democrat Alexandru Rafila a venit după ce în cursul ultimei zile a săptămânii recent încheiate, Florin Cîțu avusese o videoconferința cu prefecții și cu reprezentanții Direcțiilor de Sănătate Publică, în ajunul începerii noului an școlar. Iar în cadrul intervenției avute la începutul acestei ședințe, premierul făcuse referire nu doar la reluarea cursurilor în școli, ci și la nunți, dată fiind situația epidemiologică generată de noul coronavirus.

Sunt nunți programate în perioada următoare, în zone unde deja se vede că ajungem la 3 la mie. Propunerea mea – și domnul Raed Arafat – aş vrea să ne asigurăm că aceste nunți nu sunt anulate și ar trebui să folosim certificatul verde pentru aceste nunți, dacă se poate.

Oamenii nu pot să-și mai modifice data de la o săptămână la alta și atunci aș propune, pentru nunțile care sunt deja programate și sunt în zone unde incidența crește, să folosim certificatul verde”, a susținut Cîțu, de la Palatul Victoria.

 

262 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger