AcasăPoliticaRaed Arafat, urmărit penal după tragedia de la Constanţa? Anunţul celor de...

Raed Arafat, urmărit penal după tragedia de la Constanţa? Anunţul celor de la AUR a stârnit furtuna!

raed arafat DSU

Cei de la AUR cer începerea urmăririi penale împotriva şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, după tragedia de vineri de la Constanța, unde 7 bolnavi au murit în incendiul devastator din secția de ATI.

Partidul condus de George Simion şi Claudiu Târziu consideră că șeful DSU este „principalul responsabil moral pentru toate tragediile din ultimii ani petrecute în spitalele din ţară”.

De ce vrea AUR urmărirea penală în cazul lui Raed Arafat?

Cei șapte oameni care au murit astăzi la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța se adaugă altor zeci de bolnavi care au pierit cu zile în incendiile din unitățile spitalicești din România.

Sunt zeci de victime și, după atâta vreme, niciun vinovat. Și de această dată, ca și de fiecare dată până acum, domnul Arafat ridică din umeri și promite că va analiza situația și va lua măsuri dure.

Departamentul pentru Situații de Urgență este structura operațională cu atribuții de coordonare la nivel naţional a activităţilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă, în cadrul unităţilor şi compartimentelor de primire a urgenţelor.

Cine este șeful DSU încă din ianuarie 2014? Domnul Raed Arafat. Același domn Arafat care a promis că vom afla vinovații de la Colectiv, de la Piatra Neamț, de la Matei Balș, dar care nu a mișcat un deget în acest sens și nici ca tragediile să nu se mai repete”, a spus senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

Simion îşi susţine colegul de partid

Și George Simion afirmă că Raed Arafat trebuie „să dea socoteală”.

Raed Arafat trebuie să plece acum! Și nu doar să plece, ci și să dea socoteală în fața legii pentru incompetența, iresponsabilitatea lui și complicitatea lui!

Pentru oamenii care au murit în chinuri, sufocați și arși, pentru suferința provocată rudelor lor, vinovații trebuie să plătească!

Iar mâine ieșim în stradă, așa cum am făcut-o și după Colectiv, pentru a ne arăta solidaritatea cu victimele nepăsării guvernanților. Ajunge cu atâtea sacrificii pe altarul incompetenței!”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Au murit 7 oameni la Constanţa

Mesajul celor de la AUR vine după ce tragedia de vineri dimineaţă de la Constanța. Au murit 7 bolnavi într-un incendiu declanșat la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa.

Incendiul s-a manifestat la nivelul secției ATI cu pacienți COVID, la 09.53 a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Peste 110 persoane au fost evacuate.

author avatar
Andrei Ștefan
895 afisari

6 COMENTARII

  1. N-aveti voie ca e cu DSG-ul si acum e pe varful valului macronian alaturi de ciolos asa ca…. pofta-n cui mai pe romaneste.

  2. Bai ce frica va e sa spuneti lucrurilor pe nume pe aici, se stie deja foarte bine ca arabul ala de Arahat e spion, adica agent strain, asta o stie si herr Klausika, si Matu, si ceilalti criminali bugetari de lux !! Asa ca, bai mahomedanule din Palestina, e cam timpul acum sa o stergi, daca nu vrei ca romanasii tai sa stearga cu tine pe jos, la propriu !! 🙂 Vine iuresul, bai ne-credinciosule ordinar, si o sa vezi tu drakul, in persoana !! Bravo, bai Chitac, te-ai facut de kakat iar, bai trompeta ametita, vezi sa nu se prinda celebrul virus chinezesc iar de tine, ca te place, ca esti om serios !! Ha ha ha 🙂

  3. futu-ti mortii ma-tii in gura de gay musuman ! ….un glont in capul ala de psihopat o sa iei !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger