AcasăPoliticaRaed Arafat, OUT? Anunțul făcut de Alexandru Rafila: „Nu se poate ca...

Raed Arafat, OUT? Anunțul făcut de Alexandru Rafila: „Nu se poate ca alte structuri să ia decizia și …”

alexandru rafilaRaed Arafat, OUT? Anunțul făcut de Alexandru Rafila: „Nu se poate ca alte structuri să ia decizia și ...”

Atribuțiile lui Raed Arafat în gestionarea pandemiei de Covid-19 ar putea fi restrânse, a anunțat ministrul propus al Sănătății, Alexandru Rafila. Este o lovitură fără precedent pentru șeful DSU, responsabil cu numeroase măsuri de combatere a răspândirii coronavirusului.

Profesorul Alexandru Rafila a anunțat că dorește să schimbe modul de funcționare a sistemului sanitar. Modificarea pe care dorește să o facă va reduce rolul Direcției pentru Situații de Urgență în luarea deciziilor.

Acesta a adăugat că instituția condusă de Raed Arafat a intrat, în ultima perioadă, peste competențele Ministerului Sănătății. Deputatul social-democrat este convins de faptul că șeful DSU, Raed Arafat, prim-ministrul și ministrul Administrației și Internelor vor „fi garanții unei desfășurări normale a unei colaborări în care cei care iau deciziile și au și responsabilitatea lor trebuie să fie, în mod evident, oamenii din Ministerul Sănătății, structurile Ministerului Sănătății.”

Arafat a intrat peste competențele Ministerului Sănătății

„Nu se poate ca alte structuri să ia decizia și Ministerul Sănătății să fie responsabil. Chestiunea asta nu se poate. Cel puțin eu nu o accept și e foarte clar că nu pot să acces o astfel de soluție. Dânșii, în ceea ce privește mutarea pacienților din diverse locuri, transportul, pregătirea unităților de primiri urgențe, tot respectul și aprecierea pentru ceea ce fac sau au făcut, dar politica de sănătate publică trebuie făcută de Ministerul Sănătății.”, a spus Alexandru Rafila la România TV.

Specialistul subliniază că nu este atributul DSU să reglementeze modul de funcționare al sistemului de sănătate.

author avatar
Andreea Vlad
664 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce-a combătut Arafat, fă, tâmpito? Ce-au combătut, în general, asasinii ăştia pe care îi scuturi tu de scame si le-o sugeți non-stop, tu si colegii tăi ziarici sclaveți, cu ” specialiştii „, ” autoritățile ” etc? Ce-au combătut, fă, zdreanțo, ăştia? Au OMORÂT, aia au făcut. Cu ajutorul vostru. Vine, ea, Judecata!

  2. & Circe, Aeaea , ?
    În decembrie de Crăciun s-a zis,
    ,,Vom muri și vom fi liberi !” și
    ,,De crăciun ne-am luat rația de libertate !”,
    Elena Cârstea făcând și afirmația ,,Bărbații sunt niște porci !” , ?

  3. & Opinați că ar putea fi gândită și o implicare a „Eladei”, după perioada Carol al II-lea, observând că și Elena Ceaușescu ar fi folosit „caracterizantul” ,,porci” , prin decembrie 1989, ?

  4. & Răzvan Burleanu și cu Mihai Stoichiță l-ar fi vizitat pe Răzvan Lucescu, în Grecia , pentru discuții despre postul de selecționer la echipa națională de fotbal, ?

  5. & Stoichiță nu prea este străin de „caracterizantul” ,,porci” , așa cum și Răzvan Lucescu mai zicea și de Circe când mai era invitat pe la emisiuni despre fotbal televizate, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger