AcasăPoliticaRaed Arafat, atacat din toate direcțiile: „Mă bucur că cineva a avut...

Raed Arafat, atacat din toate direcțiile: „Mă bucur că cineva a avut curajul să oprească delirul”

Raed ArafatRaed Arafat, atacat din toate direcțiile: „Mă bucur că cineva a avut curajul să oprească delirul”

Un lider PSD intervine în conflictul iscat între șeful DSU Raed Arafat, vicepremierul Sorin Grindeanu și ministrul Sănătății Alexandrul Rafila. Președintele organizației județene PSD Giurgiu, Marian Mina, a comentat despre faptul că noul ministru al Sănătății vrea ca rolul primordial în luarea deciziilor în pandemie să nu fie al altor structuri și persoane din afara ministerului.

Social-democratul a lansat un atac virulent la adresa lui Arafat. „Nu a spus nimeni de demiterea dlui Arafat. Mă bucur că cineva a avut curajul să oprească delirul dlui Arafat, că e responsabil de multe tragedii. Medicii trebuie să ia cele mai bune decizii legate de pandemie, nu Internele și nu CNSU”, a declarat Marian Mina la Antena 3.

Arafat, pus la colț de ministrul Sănătății

Alexandru Rafila crede că măsurile de sănătate publică ar trebui luate de Ministerul Sănătăţii, nu de alte instituţii, scrie stiripesurse.ro.

„Nu am discutat cu domnul doctor Arafat despre acest subiect, nu am avut ocazia, dânsul a fost destul de mult plecat din ţară în ultima perioadă, dar după ce noul guvern se va instala, voi avea discuţii în primul rând cu prim-ministrul şi cu ministrul de Interne şi, bineînţeles, şi cu domnul Arafat, pentru că acest mecanism prin care deciziile de sănătate publică sunt luate de persoane care nu au legătură directă cu sănătatea publică nu sunt în regulă. (…) Trebuie, totuşi, ca Ministerul Sănătăţii, într-o criză de sănătate, să aibă cuvântul hotărâtor în recomandarea deciziilor care sunt ulterior aprobate în cadrul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă”, a afirmat Rafila, recent, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că CNSU nu trebuie să dispară, dar rolul Ministerului Sănătăţii atunci când e vorba de o criză sanitară trebuie să fie rolul primordial.

author avatar
Andreea Vlad
1.236 afisari

6 COMENTARII

  1. Cand esti atacat pentru ceea ce ai facut ai o singura solutie:DEMISIA!!Iar justitiarii din Romania platiti cu salarii de nababi sa isi miste fundul la munca.Au multa treaba cu personajul.Zeci de mii de morti cu zile asteapta dreptate.

  2. Ha ha ha, romanasii inca discuta ce sa faca cu criminalul de arab palestinian, cand in mod normal toti ar fi tebuit de mult sa fie atarnati de toate stalpurile din Bukale !! Nu va invatati minte, bai romanasilor cu capul mare si patrat, asa ca o sa ajungeti slugi in propria voastra colonie bananiera esuata, si o sa va placa, asa cum reitera marele nazist contemporan Klaus Shwabb si prietenii lui, ca doar ei conduc toata Plandemia asta de kakat, iar turma de cobai dublu vaxxinati in cap pun botul la orice minciuna a satanistilor lui Arahatul de rahat !! Bai, aia e, scapa numai cine si care poate, iar pentru cei care totusi nu vreau sa aiba parte de niste senzatii tari, e bine sa evite total asa-zisele spitale Soylent Green din colonie, acolo se practica eutanasia la nivel industrial !! Multa Sanatate, bai cobailor, si sa o luati in mana in fiecare zi, ca tot niste cobai cu capete patrate a-ti ramas !! Ha ha ha 🙂 Hai, rapid alinierea la ordinele Ciukalaului la doxa 3 in cap, toate serurile de modificare genetica si comportamentala sunt sigure si eficiente !! Ca va vor omora cat ai zice pestisorul de aur !! Ha ha ha 🙂

  3. Băi jegooosule, încerci cumva sa ne duci cu preșul?! Auzi la jeguuuos: ca structura e buna dar alții vor sa schimbe șeful. Inafara de victimizare și un discurs irațional nu vad nimic. Acest nemernic spune ca, ce a meșterit el în anii ăștia este foarte bun și ca fără structura asta numita dsu nu poate lua fieful conducător decizii. Totul e o mare mizerie, o mare minciună și o mare de infracțiuni. Nu înțeleg de ce nu le vede PROCURORUL sau cei din parlament/guvern.
    În România nu a fost cazul și nici nu este cazul de a folosi legislația de pe starea de urgență pentru simplu fapt ca starea respectiva nu exista și nici nu a existat. Deci anul trecut conducătorii acestui stat au fost abuzatori în exercițiul autorității cu care au fost investiți și au privat cetățenii de drepturile constituționale fără nici cel mai mic motiv. Cu atât mai putin nu putem discuta despre „starea de alerta”. Adică?! Ce stare de alerta?! Poate starea de isterie sau panică creata în mod artificial tot de către autorități ca sa își poată institui regimul de control asupra cetățeniilor.
    Acest jeeg numit arafat s-a instituit de la sine putere „comandantul actiunii”. Oare realizează cineva câtă boală exista într-o asemenea procedare și cât de bolnav în a parveni poate sa fie un om ca sa facă asa ceva?!
    Haideți sa ne uitam puțin peste structura dsu și veți observa mai multe cretinisme:
    – desi se afla în cadrul MAI acest element de structura a ministerului are o direcție GENERALA urgente medicale(pai suntem în Africa sau suntem cretini sa acceptam ca elemente structurale ce țin de domeniul SĂNĂTĂȚII sa se regăsească la MAI?! ce sa se înțeleagă din acest status quo este faptul ca rolul structurilor este pervertit și această lepră numita arafat nu face decât sa incapaciteze structurile statului schimbându-le elementele de definiție legate de ROL);
    – nu înțeleg cum a reușit acest jegos sa modifice inclusiv alocarea bugetului pe specificul structural-functional al ministerelor și banii care ar trebui sa fie destinați asigurării sănătății cetățenilor sa ajungă la MAI; culmea, parlamentul i-a făcut lege acestui nenorocit și ia banii de la bugetul central prin intermediul unei legi care nu este validă;
    – nu demult acest jeg si-a mai creat a direcție în cadrul dsu pentru fundamentarea deciziei; totul este cât se poate de hilar. Cum adică sa iti fundamentezi decizia?! Care decizie?! Privitor la ce?! Ca ești cu totul în aer….;
    – acest dsu a fost creat doar pentru acest nenorocit și a fost intercalat pe lanțul ierarhic dintre liniile constitutive ale ministerului și autoritatea ministrului, deși acest element nu este nici necesar și nici suficient pentru funcționarea normala a ministerului, celelalte arme sau specialități din minister neavând o organizare similară din motive evidente ca un asemenea element structural nu este necesar!!!!
    – un alt mare nonsens îl reprezintă tocmai tipicul relației pe care îl are dsu cu anumite elemente de structura ale MAI, pe care cică le coordonează; oare pricepe cineva în tara asta ce înseamnă COORDONAREA?! Cum i se poate permite acestui rahat sa aibă în coordonare, deși nu stăpânește domeniul, pe cei de la IGAV?!
    – acest dsu nu își justifica existenta doar pentru ca undeva trebuie ca autoritatea într-o anume materie sa își facă treaba în regim critic și în cât mai scurt timp; nu se înțelege ca dacă jegul asta a lucrat la urgente medicale nu are cum sa se metamorfozeze într-o entitate care are expertiză în toate dom de funcțiune ale statului.
    ……
    Această lepră numita arafat trebuie sa înțeleagă și nu doar el, ca vedem ca unii uita ce rol au în stat, ca deciziile și ceea ce se impune ca necesitate pe o anumita problematica se face prin norma emisă de la nivelul autorităților care au în exercițiu valid acest lucru: parlamentul, guvernul și președintele! Normele indiferent de nivelul lor se pot emite de aceste autoritati și nu de toți bolnavii care se visează comandant al acțiunii… Exista tipuri de legi, exista OG, HG, OuG, Ordine de ministru… Decrete… șamd. Aceste mecanisme trebuie folosite pentru a produce ceva bun și pentru a ajuta tara și cetățenii, nu pentru a-i abuza și duce în sărăcie și disperare.
    Sunt curios când va da, dacă va da, socoteala acest gunoi numit arafat pentru toate aceste mizerii facute în acești ani ….
    Arafat trebuie demis!!!!! Și deferit justiției pentru foarte multe fapte de natura penală. Structura dsu trebuie imediat desființată și banii utilizați în sectorul sănătății.
    Printre altele: pompierii trebui demilitarizati obligatoriu, stingerea incendiilor nu este un atribut specific militar, incendiile nu se sting cu mitraliera; obligatoriu trebuie trecut la organizarea per unitate de suprafață astfel încât toți cetățenii sa beneficieze în mod egal dpdv al timpului de răspuns, nu pentru unii muma și pentru alții ciumă. Modelul pompieristic român nu a fost adaptat cerințelor societății de pe vremea anilor de demult – unitate militara în centrul orașului și periferia dumnezeu cu mila, de parca suntem într-o tara africana și nu în Europa…

  4. Arăbetele să plece de unde a venit!!! După ce este judecat ca la carte! În toate posturile importante sunt numai alogeni!! Ne-am tâmpit de tot????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger