AcasăPoliticaRadu Stroe, exclus din PNL

Radu Stroe, exclus din PNL

Radu Stroe

Biroul Permanent al PNL a votat, marti, in favoarea excluderii din partid a fostului ministru de Interne. Este a treia oara cand liberalii iau aceasta masura la adresa lui Radu Stroe, de-a lungul timpului, lucru confirmat de politicianul insusi.

Radu Stroe

Conducerea liberalilor a decis, in timpul sedintei de marti, in care s-a dezbatut aceasta chestiune – a sanctionarii vicepresedintelui Stroe pentru recentele afirmatii facute la adresa partidului, aspect ce i-a nemultumit pe multi dintre membrii PNL, inclusiv pe liderul Crin Antonescu – ca fostul sef al Internelor sa fie dat afara din PNL.

„Am fost exclus in noiembrie 1992 (…), in 1994 (…). Astazi, cand eu am constatat ca s-a facut aceasta greseala cu ruperea USL-ului si iesirea PNL-ului de la guvernare (…) s-a luat aceasta decizie. Domne’, eu nu imi reprosez, dar am inteles ca iesirea mea de la Antena 3 a fost destul de acuzatoare la adresa dlui presedinte Antonescu si a partidului. Eu am spus ca simt ca scorul de la europarlamentare nu va fi cel scontat. (…)”, a explicat Radu Stroe, dupa ce a aflat decizia Biroului Permanent al PNL.

Hotararea de marti, privind excluderea lui Stroe din randurile Partidului National Liberal, urmeaza sa fie validata de Delegatia Permanenta a formatiunii politice. Odata oficializata decizia conducerii PNL, Radu Stroe va continua sa activeze ca deputat independent.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger