AcasăPoliticaRadu Cristian îi cere lui Felix Stroe să respecte Mangalia

Radu Cristian îi cere lui Felix Stroe să respecte Mangalia

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, îi cere directorului general al RAJA Constanța, Felix Stroe, să publice, astăzi, documentul oficial, aprobat de ANRSC, prin care se angajează să furnizeze, gratuit, apă pentru școli și Spitalul municipal.

Într-o declarație pe rețelele de socializare, șeful Regiei Județene de Apă a dat asigurări că va oferi apa, gratis, la Mangalia, printr-un parteneriat cu Primăria, atât pentru spațiile verzi, cât și pentru spital și unitățile de învățământ. ”De ani de zile, Primăria Mangalia solicită RAJA să reducă prețul apei, care este printre cele mai mari din țară. Din păcate, domnul Stroe a sfidat, de fiecare dată, doleanțele locuitorilor Mangaliei. Mai mult decât atât, RAJA ne-a sabotat proiectele cu bani europeni, prin intervențiile extrem de lente la schimbarea rețelelor subterane”, a explicat Radu Cristian.

Edilul Mangaliei asigură locuitorii orașului că va continua strângerea de semnături pentru organizarea referendumului de reducere a prețului apei. „Îi cer public directorului Raja să explice locuitorilor Mangaliei de ce nu a făcut până acum acest gest mărinimos, dacă, ASTĂZI, susține că poate furniza apa gratuit. Pentru a evita speculațiile că domnul Stroe face doar promisiuni electorale mincinoase și disperate îi solicit, pe această cale, să arate concetățenilor mei, în termen de 24 DE ORE, documentul aprobat de instituțiile guvernamentale, în care scrie că furnizează, gratuit, apa potabilă, la școli și spital”, a declarat primarul Radu Cristian. Edilul a atras atenția că același gen de promisiuni electorale au fost făcute locuitorilor Mangaliei și în campania din 2016, atunci când, candidații ALDE promiteau apa 1 leu, iar după alegeri, consilierii aleși de la PSD-ALDE au votat majorarea prețului apei, la inițiativa directorului RAJA, Felix Stroe.

author avatar
Andrei Coman
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger