AcasăPoliticaRăbufnire în PNL! Șef de Consiliu Județean acuză ”Ciolaniada grețoasă”: Au confiscat...

Răbufnire în PNL! Șef de Consiliu Județean acuză ”Ciolaniada grețoasă”: Au confiscat partidul

Răbufnire în PNL! Șef de Consiliu Județean acuză ”Ciolaniada grețoasă”: Au confiscat partidul (foto: Alin Tișe/Facebook)

Pe fondul recentelor negocieri de la nivelul coaliției de centru-dreapta, în care s-au împărțit funcții și s-a discutat despre viitoarea guvernare, s-a aflat că la nivelul PNL-ului au apărut tensiuni.

Nemulțumit de ceea ce constată că se întâmplă în interiorul formațiunii liberale se anunță a fi și șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. Fără să dea nume, politicianul din partidul condus de către Ludovic Orban îi critică pe cei care, susține acesta, ar fi în goană după ciolan.

”Asistăm la Ciolaniada grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică.

Constat că oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă de-a v-ați ascunselea acum cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut și nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toți neperformanții din partid.
Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie și nici imagine criticând propriul partid”, susține Tișe, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, luni după-amiază.

Avertismentul liberalului

Pentru a nu lăsa loc de comentarii în această privință, politicianul a susținut că nu e interesat de o funcție ministerială. ”Nu am nevoie de imagine și nici nu sunt format în acest mod. Dar spun acum STOP la toți lipsiții de valoare politică și administrativă! Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți! Precizez că nu doresc nici o funcție de ministru sau altă funcție! Însă, trag un semnal de alarmă: atenție că rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă! Și mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL”, subliniază Tișe.

Mai mult, șeful CJ Cluj a ales să posteze și două pagini dintr-un raport de activitate, considerate a fi relevante – vezi atașamentele. ”Pentru cei închipuiți din partid care se întreabă „cine e și asta?”, atașez un raport de activitate administrativă și politică pentru a se putea compara cu mine!”, conchide liberalul.

author avatar
Cristina Stefan