AcasăPoliticaPus în fața unei întrebări-cheie, Nicușor Dan a găsit răspunsul: ”În familia...

Pus în fața unei întrebări-cheie, Nicușor Dan a găsit răspunsul: ”În familia mea se ocupă soția”

Pus în fața unei întrebări-cheie, Nicușor Dan a găsit răspunsul: ”În familia mea se ocupă soția” (sursa foto: Facebook)

În ultimele zile se vorbește frecvent despre creșteri ale facturilor la curent și la gaze. Și despre temerile multor români când vine vorba despre sezonul rece și cum anume vor arăta aceste facturi în iarna acestui an.

Primarul Bucureștilor nu a dat un răspuns concret, când presa a vrut să afle în ce măsură sesizează scumpirile din ultima perioadă.

Întrebat cum simte scumpirile din ultima perioadă, la gaze și la energia electrică, și ce factură a venit mai mare, în ultimele două luni, dintre cele două utilități menționate, edilul Capitalei a ales să menționeze, în primă fază, că partenera sa de viață este cea care se ocupă de plata utilităților.

Dan: Asta e o întrebare foarte serioasă

”Personal, de ce se întâmplă, în familia mea se ocupă soția, dar asta e o întrebare foarte serioasă în ceea ce privește prețul căldurii în iarna asta”, a sunat răspunsul dat în primă fază de către Nicușor Dan.

Primarul Capitalei a completat, apoi, răspunsul, însă tot fără referiri concrete la situația pe să o fi constatat-o personal, din facturile familiei. ”Urmează să vedem, adică este din nou un întreg ciclu, gazul care vine la Romgaz, negocierea între Romgaz și ELCEN, prețul gigacaloriei pe care urmează să îl fixeze ANRE-ul, și o eventuală hotărâre de guvern pentru consumatorii vulnerabili. Toate astea sunt discuții pe care urmează să le avem, n-am date”, a mai declarat Nicușor Dan.

Ministrul Mediului: De obicei, cumpără soţia, nu prea fac cumpărături în piaţă

Zilele trecute, și ministrul Mediului, aflat la Palatul Victoria, a fost întrebat, într-o conferință de presă, la ce produse a remarcat scumpiri, când merge la cumpărături – la piață sau în magazine.

”Ce cumpăr eu de obicei… eu duc plasa. De obicei, cumpără soţia, nu prea fac cumpărături în piaţă, dar scumpirile sunt evidente. De exemplu, în domeniul în care lucrez s-a triplat preţul masei lemnoase, s-a triplat preţul cherestelei, s-a triplat sau s-a dublat preţul la fierul beton, pentru că toate investiţiile sunt mai scumpe. Şi în piaţă se vede, scumpiri la toate produsele, şi la apă minerală, şi la celelalte”, a declarat Tanczos Barna.
Mai mult, ministrul Mediului a făcut referire și la prețul pâinii.

”Și dacă mă întrebaţi de pâine, la pâine avem alte preţuri, că noi avem pâine cu cartofi acasă și acolo prețurile sunt altfel”, a mai spus Tanczos Barna.

Vă amintim că, întrebat, săptămânile trecute, dacă știe cât e prețul unei franzele, premierul Cîțu a declarat în fața presei că nu mănâncă pâine, declarație care a generat mai multe reacții în spațiul public, inclusiv de la nivelul PSD-ului, principala formațiune de opoziție.

803 afisari

6 COMENTARII

    • Hah ce coincidenta nici Catu nu mananca paine. Iar Turcanu oricum mananca putina paine iar daca chiar vrea paine mai multa isi mai ia un job, asa ca preturile sunt irelevante . Da sarantocilor voi nu aveti card va uitati la orice pret?

  1. Las’ca ciolacii rosii stiu ce greu e cu facturile,cu preturile,ca deh,nu ei au guvernat 30 ani Romania,pana la marginea prapastiei si nu ei au lasat visteria goala ,dupa ce au preluat guvernarea de la Ciolos PE PLUS!!!Nu ei au praduit rezervele statului,de a trebuit sa importam masti si aparatura medicala de urgenta in plina pandemie,in 2020!!!NUUU,DOAMNE FERESTE! Nuuu,ei nu au pensii speciale cum are Nicusor Dan,nuuu!N u firea a devalizat primaria ,de nu mai prididea radetul sa astupe atatea conducte sparte,nuuu! Ei au niste „amarate” de salarii „minime” cat Casa Poporului,plus sporuri nesimtite ,plus mancare de asistati social !!! Sau firme de casa,angajati din familie peste tot,toti la supt tzatza statului,nu altundeva,nuuu,vai de mine!!Iar daca vrei sa le faci vant,,ca primar esti dat in judecata si iar te trezesti cu ei pe cap!!Si amaratii,mai dau in branci pana cad jos si pe la carciumi si restaurante de lux,de casa…ca din gura e cel mai greu sa muncesti,cel mai usor e sa stai cu mainile in banul public pana la cot,dragnea stie cel mai bine!Acum se lauda ca vor vota legea pluseristilor,cea cu fara pensli…😉😃😅😂Sa vedem cati vor veni la vot in parlament de la ciolaci si aurolaci ,ca din gura nimeni nu e penal…uite-asa ca dragnea,carmen dan,dancila si toti ciordacii ,pana se trezesc chemati la DNA…ca martori,vai de mine,nu altfel😉!

      • Unde draq vede pesedeul,ca diamantele au ramas la primarul vostru ,iar carmen dan ,dancila,ciordache si teodorovici se lafaie pe euroi multi la sinecuri pe bani publici,pesedisto!!! Ce contracte are Clotilde,aveti vreun exemplu ,o dezvaluire de presa,nu de presa abonata la pesede?

  2. Băi tâmpiților, nu mai dați vina exclusiv pe PSD ! Toată clasa politică a dus o politică antinațională, fără perspectiva, totul făcut de azi pe mâine în scop personal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger