AcasăPoliticaPSD va vota la vedere la moțiunea de cenzură. Grindeanu: ”Superman va...

PSD va vota la vedere la moțiunea de cenzură. Grindeanu: ”Superman va zbura înapoi acasă!”

PSD va vota la vedere la moțiunea de cenzură. Grindeanu: ”Superman va zbura înapoi acasă!”

Social-democrații vor vota moțiunea de cenzură pe care a depus-o formațiunea politică, în Parlament, ”cu bilele la vedere”. Un anunț în acest sens a venit, joi, de la prim-vicepreședintele acestei formațiuni politice, Sorin Grindeanu.

Fostul premier PSD a transmis un mesaj pe tema moțiunii de cenzură anti-Cîțu. I s-a adresat, din start, unui alt fost șef de Guvern, Dacian Cioloș, actualmente co-președinte al USR PLUS. Cu o ”provocare”, pentru momentul în care moțiunea de cenzură a PSD-ului va fi prezentată senatorilor și deputaților, într-o ședință programată să înceapă în scurtă vreme, respectiv la ora 14.

”Dacian Cioloș, tot #PSD să îl dărâme de unul singur pe Cîțu ?! Sau doar ați mimat, în grup, ieșirea de la guvernare?

Văd ca de la isterie v-ați întors direct în spirala de yoga?! Nu suportați să ascultați ce dezastru ați făcut alături de Superman în 9 luni de guvernare?!

Vă provoc, domnule Cioloș, la mindfulness pentru începători în politică: USR-Plus să mediteze împreună în sala de plen și cu cei de la AUR, când se citește azi #moțiunea PSD!”, scrie Grindeanu pe Facebook.

”Superman va zbura înapoi acasă!”

Pe de altă parte, social-democratul face din nou referire la porecla ”Superman”, atribuită lui Florin Cîțu, cu trimitere la postarea acestuia din urmă, de pe o rețea de socializare. De această dată când vine vorba de dezideratul PSD-ului referitor la soarta moțiunii de cenzură la adresa Executivului condus de recent alesul lider PNL. ”PSD a fost consecvent: a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Superman va zbura înapoi acasă!

P.S. Vă aștept să votați, ca și PSD, cu bilele la vedere!”, a mai transmis Grideanu, în postarea de joi, 30 septembrie.

Amintim că tot joi, liderul PSD Marcel Ciolacu vorbise la rândul său despre planul la momentul votului ce se va da asupra moțiunii de cenzură. ”Sunt ferm convins, cei 157 de parlamentari ai PSD vor fi prezenți marți și vor vota la vedere, cum este și normal, ca Guvernul Cîțu să plece. Cred că trebuie să devenim serioși, e un demers serios”, a declarat Ciolacu, citat de rfi.ro.

De altfel, și cei de la AUR ceruseră PSD și USR PLUS ”să voteze transparent moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, pentru a înlătura suspiciunile de blat și acuzațiile de trădare a intereselor românilor” – VEZI AICI.

Cioloș: Votăm orice moțiune care poate să scurteze această agonie a premierului Cîțu

În tot acest context, vă reamintim că și USR PLUS și AUR au depus o moțiune de cenzură, înaintea celor de la PSD, însă chiar și așa calendarul dezbaterii și a momentului votului este cunoscut doar pentru aceasta din urmă.

”Prima moțiune care vine trebuie tranșată, ca să știm de unde plecăm. (…) Votăm orice moțiune care poate să scurteze această agonie a premierului Cîțu, care din punctul nostru de vedere e terminat ca premier. El se comportă ca și cum ar avea majoritate, pune condiții. (…) Îi reamintesc premierului Cîțu și PNL-ului că nu au câștigat alegerile cu un procent care să le permită să invite sau nu partide la guvernare”, a declarat Dacian Ciolos, recent, la postul B1 TV.

168 afisari

5 COMENTARII

  1. prometeu! 😀 ce drac mai vrei si tu? voi, deja v-ati luat angajame4ntul sa sustineti un guvern pana la alegerile anticipate din MARTIE 2021! VEZI CE SCRIU AIA DE LA STIRILE PE SCURSE CA A SPUS CIOLACHIS! 😀

  2. & Grindeanu, „acolo în pod unde este”, că Vanghelie zicea ,,care este” ,chiar este politician, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger