AcasăPoliticaPSD, ultimatum pentru Iohannis: „A venit momentul să...”

PSD, ultimatum pentru Iohannis: „A venit momentul să…”

PSD, ultimatum pentru Iohannis: A venit momentul să coboare printre români, să le vadă suferința, lacrimile

Liderul social-democrat a ieșit, joi, cu un mesaj dur, principalul vizat fiind primul om în stat. S-a întâmplat pe fondul primelor discuții pe care le-au avut, în a doua parte a zilei precedente, premierul desemnat Dacian Cioloș, Florin Cîțu și liderul UDMR, Kelemen Hunor, la sediul PNL-ului. Întrevedere la finele căreia prim-ministrul interimar, aflat la cârma formațiunii liberale, a anunțat că ”nu a fost nicio concluzie la această discuție”.

În tot acest context, Marcel Ciolacu acuză faptul că ”România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice!”

Mai mult, liderul formațiunii social-democrate susține că ”niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare”.

Ciolacu: „În urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia”

Ciolacu folosește cuvinte dure când se referă la liderul de la Cotroceni, pornind de la recenta decizie privind desemnarea liderului USR, Dacian Cioloș, drept candidat la funcția de premier. Și aduce în discuție situația generată de COVID-19 în România și îndeosebi pierderile de vieți.

”Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș când românii nu mai au loc – nu doar în spitale, dar și în cimitire! – arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis!

Aproape 400 de morți pe zi! După ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia. Dacă astăzi președintele ar fi față în față cu o familie care și-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??!”, transmite Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Ciolacu: „E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români”

Liderul PSD readuce în discuție tema anticipatelor, spunând, cu subiect și predicat, la ce se așteaptă de la președintele Klaus Iohannis.

”E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința, să le vadă lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un guvern de specialiști apolitici, care să gestioneze pandemia și economia, până la organizarea alegerilor anticipate!

După atâta distrugere, e momentul să se apuce și să construiască! Datoria președintelui este să găsească soluții pentru probleme românilor: epidemia și veniturile care scad dramatic!”, susține Ciolacu.

Cioloș: „Am decis să aștept până vineri”

După prima rundă de discuții, încheiată miercuri seară, premierul Dacian Cioloș a transmis un mesaj, pe aceeași rețea de socializare, cu referire la eventualitatea refacerii coaliției.

”Foștii noștri parteneri m-au rugat să aștept până mâine pentru a vedea dacă partidele lor sunt de acord sau nu să reformăm coaliția. Am decis să aștept până vineri. Nu avem prea mult timp la dispoziție, dar am decis să aștept, pentru că un eventual guvern susținut de Coaliție ar fi cel mai bun lucru acum”, a anunțat, între altele, premierul desemnat și, totodată, lider al USR-ului, în seara zilei de 13 octombrie.

1.109 afisari

15 COMENTARII

  1. Oare domnul realiza cand spunea ca am depasit pandemia ?
    Sau citea dupa un text scris ?
    Acum trebuie sa ne anunte ca Ciolos e gravid cu guvernul zero. 2

  2. Oare ar avea curajul sa „coboare” printre romani, bineinteles imbracat in guba rosie ???? Si daca ar avea, ce ne-ar spune ??? Poate, GHINION, ca-i singurul cuvant pe catre cred ca la rostit ne scris de altii.

  3. Ciolos este pus de francezi cu acordul germanilor care au cedat sefia ue pt urmatorii 20 de ani, restul este joc de glezne si bluff charge-uri sa creada naivii ca avem o oarecare forma de democratie.

  4. Daca macar nu ne- ar costa atat de mult
    Intretinerea acestui individ puturos si rau
    Am zice:Da l naibii de jigodie parvenit si ocult
    Sa stea cat doreste mama lui de darlau

    Dar putoarea pe langa onoruri in fala
    Si pe langa plimbari fel de fel si navete
    Saboteaza la greu, pe romani ii inseala
    Ia decizii in ras tot pe dos si incete

    Ia sa vedeti dupa ce va pleca
    L a ai sai la Miami la Joe si Trump
    Cum din dinti va scrasni si’njura
    Pe romani gangaind sasul tamp

  5. Vinerea pt voi neomarxistii e black asa ca e kix!!! Ce nu intelegi stimabile ca vrei sa facj bine cu oameni care au avut puterea si si au bstut joc si ai tradat!!! Asa sa ti ajute Dumnezeu!!!

    • dvs nu intelegeti ca nu conteaza ce fac romanii ci executare ordinelo care se dau la nivel global in cazul de fata „franse”

      • Vinerea e blak e kix
        Capul mi e bagat in ghips
        Nu ma pot gandi si scrie
        Si postez ca o piftie!

  6. Ce nivel global ca nu inteleg?Dar Orbanul Ungurilor nu primeste si el ordine ?Daca primeste ordine de ce la el salariile sunt mari,de ce energia este ieftina ?

    • uitati aici
      dexonline.ro/definitie/global
      Sigur ca primeste dar de la rusi, noi primim de la francezi si bineinteles executam. vedeti si aici comentariile mele cu balconul si aliniamentul astral

      https://www.national.ro/dezvaluiri/iohannis-a-decis-barna-ramane-ciolos-pleaca-735133.html

      salariile sunt mai mari si energia mai ieftina ptr ca le primeste de la rusi care au interes sa destabilizeze blocul occidental si spaima lor straveche – nato, iar ungurii sunt un pod prea indepartat spre deosebire de romani care au fost candva teritoriu rusesc – vedeti tratatul lui napoleon cu alexandru pe pluta la T i l s i t si sistemul continental esuat in cele din urma.

      • Tu cu lingaii tai sunteti paranoici Lingeti la fund pe cei care te prostesc pe fata care ti vand pe miliarde fiare vechi pe post de armePutin rade cu Biden de se strica de niste prosti !Germania ,Franta Ungaria toti au relatii normale cu rusii dar voi sunteti prosti iar poporul suferaSiktir prostilor

  7. Asa sa ti ajute Dumnezeu si tie !Nu stiu ce ai vrut sa zici !Gandesti cu iarba in creer sau cu puna la gura !

  8. Ce asteptari am eu de la Julien Gubernul 0? I
    sa ne dea banii inapoi pe Cumintenia Pamantului.

  9. PSDCiolacu deabia i se mai vad ochii așa de adînc este cu limba-n asshole lu johannis. Se preface și el că e șăfu opoziție da de fapt stă ca Grivei drepti cu capu plecat in fața johannei. De la ciolacaca românii nu mai au nici o așteptare,s-au lămurit de tradarea electoratului de către psdciolacu.

  10. cetatean :
    Daca si in situatia nenorocita in care ne aflam , romanii nu vor intelege ca trebuie sa iasa in strada pentru ca este nevoie de schimbari radicale incepand cu johanis ,
    atunci ne meritam soarta !
    Palavrageala ieftina , nu ajuta la nimic !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger