AcasăPoliticaPSD-ul se bucură de răul Guvernului şi le spune oamenilor că au...

PSD-ul se bucură de răul Guvernului şi le spune oamenilor că au fost înşelaţi: „Cea mai sinistră minciună”

marcel ciolacu florin cituPSD-ul se bucură de răul Guvernului şi le spune oamenilor că au fost înşelaţi: "Cea mai sinistră minciună"

Social-democraţii jubilează că acest Guvern, condus de Florin Cîţu, ar fi înregistrat o nouă înfrângere, dar, de fapt, fără să realizaze, probabil, ei se bucură de răul românilor.

Oamenii lui Marcel Ciolacu susțin că din cele 57 de măsuri pentru IMM-uri scrise în programul de guvernare, 55 au fost anulate! Este o sinistră minciună, mai spun politicienii din opoziție.

Care e cea mai sinistră minciună?

Miliardul de euro fluturat IMM-urilor în campania electorală s-a transformat în cea mai sinistră minciună. Doar o treime din firme au primit banii pentru capital de lucru. Iar Măsura 3 – capital de investiții este anulată cu totul”, spun cei de la PSD.

HoReCa așteaptă și astăzi ajutoarele mult promise. Voucherele de vacanță au fost anulate pentru 2021, să se descurce hotelierii pe cont propriu.

Plata celor 20%, diferența între cifra de afaceri din 2019 și cea din 2020 devine o glumă de la Radio Erevan: da, ajutorul de stat va fi achitat, dar cu două precizări. Nu 20%, ci 8% și nu acum, ci peste câteva luni… Și, pentru asta, trebuie să plecați”, este concluzia PSD.

PSD a depus moțiunea de cenzură

PSD a depus, miercuri, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea va fi citită astăzi în Parlament, urmând ca săptămâna viitoare să fie dezbătută și votată.

Am depus moțiunea de cenzură. Vreau să mulțumim partenerilor sociali care au contribuit la textul moțiunii. Guvernul actual este un dezastru pentru români și firmele românești.

Au fost înghețate pensiile, alocațiile iar în PNRR vedem doar reforme catastrofale pentru România și bani pentru clientela politică. Românii au sărăcit, doar în mintea premierului Cîțu o duc mai bine”, a declarat prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

Acesta din urmă a mai declarat că probabil moțiunea va fi dezbătută și votată săptămâna viitoare.

author avatar
Andrei Ștefan