AcasăPoliticaPSD-ul se bucură de răul Guvernului şi le spune oamenilor că au...

PSD-ul se bucură de răul Guvernului şi le spune oamenilor că au fost înşelaţi: „Cea mai sinistră minciună”

marcel ciolacu florin cituPSD-ul se bucură de răul Guvernului şi le spune oamenilor că au fost înşelaţi: "Cea mai sinistră minciună"

Social-democraţii jubilează că acest Guvern, condus de Florin Cîţu, ar fi înregistrat o nouă înfrângere, dar, de fapt, fără să realizaze, probabil, ei se bucură de răul românilor.

Oamenii lui Marcel Ciolacu susțin că din cele 57 de măsuri pentru IMM-uri scrise în programul de guvernare, 55 au fost anulate! Este o sinistră minciună, mai spun politicienii din opoziție.

Care e cea mai sinistră minciună?

Miliardul de euro fluturat IMM-urilor în campania electorală s-a transformat în cea mai sinistră minciună. Doar o treime din firme au primit banii pentru capital de lucru. Iar Măsura 3 – capital de investiții este anulată cu totul”, spun cei de la PSD.

HoReCa așteaptă și astăzi ajutoarele mult promise. Voucherele de vacanță au fost anulate pentru 2021, să se descurce hotelierii pe cont propriu.

Plata celor 20%, diferența între cifra de afaceri din 2019 și cea din 2020 devine o glumă de la Radio Erevan: da, ajutorul de stat va fi achitat, dar cu două precizări. Nu 20%, ci 8% și nu acum, ci peste câteva luni… Și, pentru asta, trebuie să plecați”, este concluzia PSD.

PSD a depus moțiunea de cenzură

PSD a depus, miercuri, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea va fi citită astăzi în Parlament, urmând ca săptămâna viitoare să fie dezbătută și votată.

Am depus moțiunea de cenzură. Vreau să mulțumim partenerilor sociali care au contribuit la textul moțiunii. Guvernul actual este un dezastru pentru români și firmele românești.

Au fost înghețate pensiile, alocațiile iar în PNRR vedem doar reforme catastrofale pentru România și bani pentru clientela politică. Românii au sărăcit, doar în mintea premierului Cîțu o duc mai bine”, a declarat prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

Acesta din urmă a mai declarat că probabil moțiunea va fi dezbătută și votată săptămâna viitoare.

author avatar
Andrei Ștefan
485 afisari

6 COMENTARII

  1. Cand spui Liberal, spui MINCINOS NOTORIU
    Niste Rapandule, Rusine PNLGBTQ un partid de tradatori

  2. Bai, hamsterilor vaxinati in cap, ce draku nu pricepeti, asta e numai inceputul dezastrului economic, inca nu a-ti vazut nimic !! Tineti pe aproape, vom reveni cu alte amanunte La Anul si La Multi Ani !! 🙂 Teapa, bai, tampitilor de romanasi, ce altceva pot sa va dea criminalii astia ? 🙂 La un popor de oi, e clar ca ei au conducatori lupi !! Va meritati soarta, sclavetilor, daca credeti fiecare minciuna ventilata de propaganda de la Bukale !!

  3. Romanii isi merita soarta. Cine i-a pus sa-l voteze a doua oara pe klaun? Nu s-au lamurit din prima ce poate? Apoi au votat ciuma galbena si uniunea scufundati Romania. Din greseala in greseala, spre „victoria” finala. Culegeti ce ati semanat. Culmea e ca votantii lor sunt atat de prosti, ca nu isi dau seama de greseala facuta. Le place ceea ce li se intampla.

  4. Sant sigur ca in Cutia Pandorei, pe langa multele rele a existat si comportamentul autodistructiv, altfel nu-mi explic cum se poate ca un neam sa voteze timp de 30 de ani aceeiasi calai care le distrug vietile zi de zi. Ocine altcineva iar fi aruncat demult , nici macar in memoria istoriei. Noi insa nu. Asta da placere perversa…

  5. Anonim Cornel Zapsarmaua Livia Popa Marius = gospodinul CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA SUGIUK , acelasi troll stalinist de pe malul stang al Nistrului platit cu un pumn de copeici sa taie frunza la caini si sa latre la luna impreuna cu ei .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger