AcasăPoliticaPSD-ul pune tunurile pe „Sinistrul Sănătăţii”: Se agață, fără rușine, cu ghearele...

PSD-ul pune tunurile pe „Sinistrul Sănătăţii”: Se agață, fără rușine, cu ghearele de scaunul de ministru!

PSD-ul pune tunurile pe „Sinistrul Sănătăţii”: Se agață, fără rușine, cu ghearele de scaunul de ministru! (foto: Facebook)

Social-democrații nu par să îl scape din ochi pe actualul ministru al Sănătății.

După ce recent s-a aflat că Vlad Voiculescu este vizat de o a doua moțiune simplă depusă de PSD, în aceeași sesiune parlamentară, mai nou social-democrații îi amintesc ministrului că acesta invoca demisii, la momentul în care făcea parte din rândul Opoziției.

Mesajul PSD-ului vine pe fondul tragediei de luni, de la unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la spitalul Victor Babeș din Capitală, soldată cu trei decese în rândul persoanelor internate în TIR-ul de ATI din curtea unității medicale, dar și a situației apărute vineri seară târziu, la Spitalul Foișor din București, cu evacuarea masivă a pacienților.

”Vlad Voiculescu nu a ratat nicio ocazie să ceară demisii, pe vremea când era în Opoziție, invocând sus și tare principiul #responsabilității politice!

Acum, când în mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienți arși de vii sau sufocați din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuați în miez de noapte, morți îngropați dezbrăcați în saci de plastic, SINISTRUL SĂNĂTĂȚII face tot ce poate și se agață, fără rușine, cu ghearele de scaunul de ministru! Așa arată „reforma” pe care o face USR-PLUS!”, susțin social-democrații, într-un mesaj postat marți după-amiază, pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

Ciolacu: Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu

Și Marcel Ciolacu comentase situația de la Babeș, pe aceeași rețea de socializare, de această dată luni seară, când l-a criticat pe premierul Cîțu pentru că nu l-a demis pe ministrul Sănătății. ”PNL-ul e luat ostatec de Barna și useriști! Nu pot nimic. O adunătură de lași, fricoși incompetenți și hoți!

Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere. O vom face noi prin moțiune”, scria, între altele, liderul PSD.