AcasăPoliticaPSD-ul pune tunurile pe „Sinistrul Sănătăţii”: Se agață, fără rușine, cu ghearele...

PSD-ul pune tunurile pe „Sinistrul Sănătăţii”: Se agață, fără rușine, cu ghearele de scaunul de ministru!

PSD-ul pune tunurile pe „Sinistrul Sănătăţii”: Se agață, fără rușine, cu ghearele de scaunul de ministru! (foto: Facebook)

Social-democrații nu par să îl scape din ochi pe actualul ministru al Sănătății.

După ce recent s-a aflat că Vlad Voiculescu este vizat de o a doua moțiune simplă depusă de PSD, în aceeași sesiune parlamentară, mai nou social-democrații îi amintesc ministrului că acesta invoca demisii, la momentul în care făcea parte din rândul Opoziției.

Mesajul PSD-ului vine pe fondul tragediei de luni, de la unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la spitalul Victor Babeș din Capitală, soldată cu trei decese în rândul persoanelor internate în TIR-ul de ATI din curtea unității medicale, dar și a situației apărute vineri seară târziu, la Spitalul Foișor din București, cu evacuarea masivă a pacienților.

”Vlad Voiculescu nu a ratat nicio ocazie să ceară demisii, pe vremea când era în Opoziție, invocând sus și tare principiul #responsabilității politice!

Acum, când în mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienți arși de vii sau sufocați din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuați în miez de noapte, morți îngropați dezbrăcați în saci de plastic, SINISTRUL SĂNĂTĂȚII face tot ce poate și se agață, fără rușine, cu ghearele de scaunul de ministru! Așa arată „reforma” pe care o face USR-PLUS!”, susțin social-democrații, într-un mesaj postat marți după-amiază, pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

Ciolacu: Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu

Și Marcel Ciolacu comentase situația de la Babeș, pe aceeași rețea de socializare, de această dată luni seară, când l-a criticat pe premierul Cîțu pentru că nu l-a demis pe ministrul Sănătății. ”PNL-ul e luat ostatec de Barna și useriști! Nu pot nimic. O adunătură de lași, fricoși incompetenți și hoți!

Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere. O vom face noi prin moțiune”, scria, între altele, liderul PSD.

127 afisari

2 COMENTARII

  1. Tunurile lor sant ca alea facute de noi in copilarie (cei cu origini rurale stiu), dintr-o creanga de soc gaurita, calti si scuipat cat incape. Nu ranesc, doar fac zgomot…Solicit ca motiunea s-o citeasca „senatorul” (in sport poate) Ghita, astfel exersand citirea in dulcea limba ramaneasca.

  2. Voiculescu nu este doctor dar nici prost nu este. Arafat ii este complice. Aceeasi gasca, Uniunea Sabotam Romania. Din pacate TIRurile ATI ale lui Arafat aduse din Turcia nu au in Romania mentenanta turca pentru ca nu firma turca are contractnact nu cu Fundatia Smurd ci cu firma unui fost coleg de facultate al lui Arafat care printr-o shmecherie a marelui Arafat a castigat licitatia de pe locul2. Cam in perioada in care Arafat cerea imunitate pentru bishnita pe care o avea in plan. Fundatia SMURD este mamica din afara a lui SMURD. Cum se finanteaza ?La SMURD sunt salarii destul de mari . Oare cine le plateste ? Cine da banii? Daca maine aflam ca statul roman nu ar fi de mirare. Cum nu este de mirare faptul ca SMURD nu mai face demult modernizari. Si ca Arafat Paganul minte cu seninatate .
    Daca actuala situatie din spitale continua, Voiculescu va iesi si va realiza ceea ce nu au putut realiza nici Costache si nici Tataru, privatizarea sistemului medical. Sarcina lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger