AcasăPoliticaPSD-ul pune tunurile pe Guvern: ”Istoria austerității se repetă!”. Cîțu, acuzat că...

PSD-ul pune tunurile pe Guvern: ”Istoria austerității se repetă!”. Cîțu, acuzat că a copiat de la Boc – VIDEO

PSD-ul pune tunurile pe Guvern: ”Istoria austerității se repetă!”. Cîțu, acuzat că a copiat de la Boc - VIDEO (foto: facebook)

Social-democrații dat de înțeles că nu scapă din ochi actualul Executiv, pe care au anunțat deja, de câteva zile, că îl vor schimbat, de unde și intenția de a depune o moțiune de cenzură. Mai nou, compară declarațiile actualului premier Cîțu cu cele făcute, în 2010, de către șeful Guvernului de la acea dată, Emil Boc.

”Istoria austerității se repetă! Guvernarea Cîțu – Iohannis, identică cu guvernarea pedelistă Boc – Băsescu! ”, susțin, luni, 31 mai, social-democrații, într-un mesaj făcut public pe o rețea de socializare, la care adaugă un colaj video cu declarații considerate relevante pentru această concluzie.

PSD: Cîțu a copiat de la Boc inclusiv sloganul: „Nu sunt bani!”

Reprezentanții PSD văd, așadar, similitudini cu situația din 2010, ba chiar îl acuză pe actualul premier Florin Cîțu că ar fi preluat de la fostul prim-ministru emil Boc, actualul edil al Clujului, un slogan legat de lipsa banilor. „Politicile promovate de PNL, USR și UDMR sunt exact aceleași de acum 11 ani: atac asupra bugetarilor, divizarea societății, banii publici folosiți pentru „investiții” în conturile firmelor de casă și eterna “reformare” a sistemului de pensii pentru a-l face ”sustenabil.” Cîțu a copiat de la Boc inclusiv sloganul: „Nu sunt bani!””, se susține în postarea de pe pagina oficială de Facebook a Partidului Social Democrat.

De unde și trimiterea la pasul pe care l-a anunțat Marcel Ciolacu, pe 26 mai, de la tribuna Parlamentului, și anume intenția PSD-ului de a depune o moțiune de cenzură. ”Guvernul Cîțu trebuie să plece înainte de a întoarce România cu 10 ani în trecut! E nevoie de un guvern care să aibă soluții, nu scuze, care să aducă prosperitate, nu austeritate!”, conchid social-democrații mesajul transmis luni, 31 mai.

Totul se întâmplă, așadar, la doar câteva zile după ce chiar de la vârful PSD-ului se anunțase, din Parlament, că principalul partid de Opoziție intenționează să depună, pe 14 iunie, moțiune de cenzură la adresa actualului Executiv, principala nemulțumire fiind legată de ”eșecul Guvernului în privința Planului Național de Redresare și Reziliență”, despre care venise să vorbească, în fața aleșilor neamului, însuși premierul.

105 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand capetele patrare se copiaza, iaca rezultatele

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger