AcasăPoliticaPSD-ul în viziunea lui Ciolacu: Cum și cui se vor împărți funcțiile...

PSD-ul în viziunea lui Ciolacu: Cum și cui se vor împărți funcțiile în partid

PSD-ul în viziunea lui Ciolacu: Cine și ce funcții va ocupa în partidPSD-ul în viziunea lui Ciolacu: Cine și ce funcții va ocupa în partid

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura pentru șefia formațiunii politice, precum și proiectul politic pe care îl va prezenta social-democraților în cadrul Congresului.

O nouă echipă formată din oameni integri, cu experienţă politică şi expertiză profesională. Reconstrucţia şi profesionalizarea partidului prin aducerea în prima linie a profesioniştilor şi a specialiştilor din partid, oameni competenţi, oameni care au arătat ce pot în profesia lor şi care sunt legitimaţi de încrederea acordată în comunitatea lor”, a anunțat Marcel Ciolacu pe Facebook.

De asemenea, acesta a precizat că proiectul politic se bazează și pe patriotism economic.

Patriorism economic prin susţinerea politicilor publice care să protejeze economia naţională, pe angajaţii români; prin susţinerea şi promovarea intereselor agenţilor economici care produc în România şi contribuie la dezvoltarea economică, la crearea de locuri de muncă şi la creşterea veniturilor bugetului de stat; prin acţiuni ferme împotriva jefuirii resurselor naţionale”, a mai punctat liderul interimar PSD.

Marcel Ciolacu vrea să fie șeful „definitiv” al PSD

Se pare că din echipa lui Marcel Ciolacu fac parte Sorin Grindeanu și Gabriela Firea, care vor ocupa cele două funcții de prim-vicepreședinte PSD.

De asemenea, în echipa liderului interimar PSD s-ar regăsi și Paul Stănescu, care ar urma să fie secretar general al partidului.

PSD-ul în viziunea lui Ciolacu: Cu ce echipă ar merge la Congres

Surse din conducerea PSD, citate de Adevărul, susţin că printre vicepreşedinţi se numără: Mihai Tudose, Lia Olguţa Vasilescu, Dragoş Benea, Radu Moldovan, Victor Negrescu. A treia cea mai importantă funcție din ierarhia Partidului Social Democray, cea d epreședinte al Consiliului Național, ar urma să fie ocupată de sociologul Vasile Dâncu, care a fost ministru în Guvernul Năstase și vicepremier în Guvernul Cioloș.

„Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreşedinte pentru că am luat decizia să ma reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu şi Gabi Firea… sunt mulţi. Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toţi şi e un moment în care toţi trebuie să punem umărul şi nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a declarat Sorin Grindeanu, pentru expressdebanat.ro.

Congresul Partidului Social Democrat va avea loc pe 22 august, cu o săptămână înainte de startul campaniei electorale pentru alegerile locale.

 

 

author avatar
Alexandru Tîrcavu
290 afisari

2 COMENTARII

  1. Numai unul și unul, mari aducători de voturi. Mai cu seamă Dâncu, pretin bun cu Cioloș. Dâncu nu a fost în stare să aducă niciodată voturi PSD în Cluj-Napoca sau alt mare oraș transilvan și va revigora el PeeeSeeDeee? Mă îndoiesc! Unde sunt alte voci din partid? Unde este un Pleșoianu, Teodorovici, Corlățean etc.? Sincer, mie mi-a plăcut, ca prim ministru, de Tudose, un om dintr-o bucată și care gândește românește. Când nu ia convenit a plecat, chiar într-un moment nepotrivit – vizita japonezului în România. Grindeanu este un oportunist, nu a făcut figură bună și nu a avut demnitate, ca prim ministru. A fost de tot hazul, în loc să-și dea demisia de onoare (nu pe facebook, ca prietenul lui, Ponta) a preferat să joace o scenă comică în clădirea Guvernului.

  2. Dar madam Dancila ? Aveti pe altcineva care sa ghiftuiasca Serviciile intesate cu securisti,cu fiii securistilor,sau cu fiii fiilor lor, cu miliarde de Euro ca sa fie bani si pt. pensii,salarii si alocatii ? Bai tantalailor,cum dracu sa mai castigati alegerile,daca STS-ul va stabili rezultatul la numararea voturilor,dupa Ordonanta data de Dancila,sub nasul vostru,in complicitate cu stalpul Natiunii dela Cotroceni ? Pana la urma,ce sa faceti,dansati si voi,dansati dupa cum vi se canta,atat timp cat sunteti lasati sa o duceti bine.In rest,dupa cum o vrea Dumnezeu si secu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger