AcasăPoliticaPSD îl amenință cu moțiunea pe ministrul Sănătății: „Asistăm la cea mai...

PSD îl amenință cu moțiunea pe ministrul Sănătății: „Asistăm la cea mai mare anomalie”

PSD-ul îl amenință cu moțiunea pe ministrul Sănătății: ”Asistăm la cea mai mare anomalie” (foto: Facebook)

După ce zilele trecute PSD-ul ceruse, prin vocea prim-vicepreședintelui Gabriela Firea, demisia lui Vlad Voiculescu, acuzat că ”se dovedește un veritabil subminator al campaniei de vaccinare”, mai nou s-a aflat că social-democrații au în vedere varianta de a depune o moțiune simplă la adresa ministrului Sănătății, din câte reiese din spusele lui Marcel Ciolacu.

”Oamenii politici, când au de-a face cu sănătatea românilor şi cu viaţa noastră, (…) să-şi asume responsabilitate clară politic. Am ajuns în situaţia aberantă în care ministrul Sănătăţii spune că nu are încredere în datele pe care le gestionează el şi ministerul pe care îl conduce”, a acuzat Marcel Ciolacu, marți seară, într-o intervenție la România TV.

Ciolacu: Vom depune, începând cu 1 februarie, o moţiune simplă, clară

În acest context, numărul 1 din cadrul principalei formațiuni de opoziție a dezvăluit planul partidului său, în privința actualului șef de la Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu. ”Noi nu putem depune o moţiune simplă unui grup interguvernamental, dar în schimb vom depune, începând cu 1 februarie, o moţiune simplă, clară, către ministrul Sănătăţii. Poate nu înţelege că pandemia ţine de Ministerul Sănătăţii. (…) Noi, PSD-ul, vom depune o moţiune simplă şi vom chema la audieri”, a anunțat Ciolacu.

Cât despre audieri, social-democrații vor să îi aducă la Parlament pe cei care au responsabilități în privința campaniei de vaccinare la nivel național. ”La 1 februarie, începe sesiunea parlamentară şi vom chema la audieri pe cei responsabili de acest haos în campania de vaccinare şi de testare (…). Ei deja vorbesc numai de vaccinare, fără să aibă vaccin şi fără să aibă reguli foarte clare. Mai mult, asistăm la cea mai mare anomalie: Guvernul nu are nicio responsabilitate, nu îşi asumă nimic, doar vin şi ne fac promisiuni”, a mai acuzat liderul PSD.

author avatar
Cristina Stefan
188 afisari

4 COMENTARII

  1. PSD este doar o marionetă pentru a mima democrația. În fapt nu reprezintă opoziția decît în declarații politice fără valoare pe facebook si presă.

  2. Cea mai mare anomalie este ca nu va ia domnul dracu bai lichele pnlepriste Bai jigodii tradatoare ATI deturnat 8 miliarde din banii pensionarilor in 2020 pentru a mitui camarila voastra din prefecturile lepriste ,ziaristii obedienti ,deplasarea mutului cu cu circul bucuresti sibiu si retur SIKTIRAcum e greu nu va este la indemana ,simtiti o jena teribila sa mariti pensiile dupa cum scrie la lege Este pomana asa i Dar cand mituiti lingatorii nu e pomana Ce este ?Haitism adica spirit de haita care trebue platita

  3. Mim, stagiunea deschisa la Teatrul PSD

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger