AcasăPoliticaPSD-ul a luat DECIZIA în privința Executivului Ciucă: ”Nici măcar ei nu-și...

PSD-ul a luat DECIZIA în privința Executivului Ciucă: ”Nici măcar ei nu-și doresc ca acest guvern să treacă” – VIDEO

La finele ședinței conducerii PSD-ului, de luni, s-au anunțat concluziile. Și anume ce hotărâre s-a luat, la nivelul Consiliului Politic Național în privința Guvernului Ciucă, în cazul votului ce se va da miercuri în Parlament.

„PSD a decis în unanimitate să voteze împotriva guvernului minoritar PNL-UDMR”, a anunțat Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte al formațiunii politice și fost premier.

Grindeanu: Nici măcar ei nu-și doresc ca acest guvern să treacă

S-a adus în discuție faptul că niciuna dintre cele 10 măsuri propuse de PSD premierului desemnat nu a fost luată în calcul. „Încă o dată, PNL a arătat – chiar prin programul de guvernare depus în Parlament – că românii nu contează. Nu există nicio măsură privind creșterea veniturilor, dimpotrivă, vedem doar măsuri care vor conduce la scăderea lor (…) Vedem acum ceea ce de fapt văd toţi românii că PNL face tot ce îi stă în putinţă pentru a sabota acest guvern, pe care tot ei l-au propus. Nici măcar ei nu-și doresc ca acest guvern să treacă, ei vor să rămână doar pe funcţii, chiar și interimari, cum sunt acum”, a susținut Grindeanu.

„Nu văd în acest moment vreo șansă ca acest guvern să treacă, doar dacă domnii și doamnele de la USR se vor răzgândi și și atunci acest guvern ar trece la limită”, a completat social-democratul Grindeanu.

Semnalul dat de Ciolacu

De altfel, încă din ziua precedentă, înaintea ședinșei decisive a PSD-lui, Marcel Ciolacu anunța că „PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare care taie în continuare, fără milă, din veniturile românilor”.

Miniștrii propuși să facă parte din Guvernul pe care a fost desemnat să-l formeze Nicolae Ciucă vor fi audiați, marți, în comisiile de specialitate de la Parlament. Votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului urmează să se dea miercuri, 3 noiembrie, în ședința comună a Senatului și a Camerei Deputaților. Pentru a fi învestit Guvernul, sunt necesare 234 de voturi „pentru”.

212 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai da ca pana la anticipate in primavara cine mai prinde, ramane Citu iar banii tot la el…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger