AcasăPoliticaPSD și PNL merg la Capitală cu un candidat care are 25...

PSD și PNL merg la Capitală cu un candidat care are 25 de conturi în valută și bijuterii de 150.000 de euro!

sursa foto: b1tv.ro

În așteptarea anunțului oficial din partea Coaliției, cu privire la numele candidatului cu care PSD și PNL vor merge în cursa pentru Primăria Capitalei, apar detalii cel puțin interesante despre averea doctorului Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului „Municipal” din București. Varianta aleasă de cele două formațiuni politice pentru scrutinul la care s-au mai înscris Nicușor Dan, actualul edil al Bucureștilor, și Cristian Popescu Piedone, primarul de la Sectorul 5.

E vorba despre Cătălin Cîrstoiu, medicul pe mâna căruia PSD și PNL vor să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, la alegerile locale din vara acestui an.

Medicul cu care s-a aflat că ar fi bătut palma Ciolacu și Ciucă, pentru o candidatură comună la scrutinul din 9 iunie, are nu mai puţin de 25 de conturi bancare. Dar și un salariu semnificativ, în postura de manager al Spitalului Universitar Bucureşti.

Casă în Mogoşoaia și un apartament în Sectorul 1

Cătălin Cîrstoiu – despre care mulți își amintesc faptul că este și finul fostului președinte Traian Băsescu – este medic ortoped și profesor universitar. Și manager al unuia dintre cele mai mari spitale din Capitală – Spitalul Universitar Bucureşti, funcție pe care o deține din martie 2020 și pe care o ocupase și anterior, timp de mai mulți ani.

Managerul Spitalului Universitar deţine o casă în Mogoşoaia, un teren intravilan în Ilfov şi nu mai puţin de 25 de conturi la bănci, în euro, dolari şi lei, potrivit Antena3. Totodată, acesta mai are un apartament de peste 100 de metri pătraţi, în Sectorul 1, dar şi bijuterii în valoare de 150.000 de euro.

La nivel de venituri, Cătălin Cîrstoiu are 11 conturi în euro care însumează 406.997 de euro, zece conturi în lei cu 1.571.544 de lei şi patru conturi în dolari cu o valoare totală de 52.530 de dolari, potrivit aceleiași surse.

Pentru funcția de manager pe care o ocupă, medicul Cătălin Cîrstoiu încasează anual aproape 451.000 de lei de la Spitalul Universitar.

author avatar
Andrei Coman
946 afisari

8 COMENTARII

  1. Gata, mai bine nu mai candideaza.
    Sfirsitul definitiv va fi cind primul fost pacient si/sau familia unui fost pacient va declara cit a pus in plic…..
    A inceput implozia psd=pnl !!!
    Daca mai apar si ceva functii pe linie de PCR, inante…., sfirsitul consolidat e gata !

  2. A preluat Spitalul Universitar de la Oprescu, super aranjat, multe investitii provenind din donatii.
    Acum spitalul e cel mai imputit din Bucuresti, nici toaletele nu mai sunt functionale pe la urgenta .
    Te duci cu o boala si iei 5 .
    DNA ar putea avea dosare si pe acolo.
    Cirstoiu nu poate manageria Spitalul Universitar dar vrea Bucurestiul ?
    Ei? Ce ziceam ….
    E blat ? Se straduieste coalitia sa iasa iar antibucuresteanul Nicusor ?

  3. Lacomia doctorilor dupa bani nu mai trebuie demonstrata , alegere proasta , nu are nici o legatura medicina cu primaria . cei care au fost ci ideia sint mai prosti ca alegatorii care fac deosebirea dintre sula si prefectura .

  4. Si uite asa, haita psdpnlpdl l a facut primar iarasi pe mucusor lgbtistul😀. Data trecuta erau dara psd😀. Alegerilw s intr un singur tur la primarie, cand mai candideaza si Piedone si Firea, doctorul mai are 15%,😀

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger