AcasăPoliticaPSD şi PNL mai au puţin şi devin un singur partid. Vestea...

PSD şi PNL mai au puţin şi devin un singur partid. Vestea lui Ciolacu despre candidaturi pe liste comune

Marcel Ciolacu admite că există discuţii privind posibilitatea unor candidaturi pe liste comune PSD-PNL la alegerile de anul viitor.

Premierul a afirmat, marți, că are o bună colaborare cu liberalii, dar a amintit şi despre o serie de probleme din trecut.

PSD şi PNL vor da un singur candidat la alegerile prezidenţiale 2024?

Normal că există discuţii, facem politică. Eu cred că atât PSD, cât şi PNL au adus o stabilitate în România. N-aş vrea să vă reamintesc contextul când a intrat PSD la guvernare.

Era plină criză socială şi era o incoerenţă guvernamentală acută, da? Ăsta este adevărul, nu vreau să-i deranjez sau să-i supăr pe colegii mei. Lucrurile funcţionează, dar trebuie să spunem câteodată şi adevărul”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă se pune problema şi a susţinerii unui candidat comun la alegerile prezidenţiale, Ciolacu a spus: ”Eu aş merge şi la Comisia Europeană să avem candidat comun”.

Ce spune şi PNL?

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat că varianta unui tandem nu s-a discutat în PNL.

„Absolut orice decizie în PNL se va lua în urma unei analize la nivelul forului de conducere.

Ne vom consulta filialele şi, în final, pe orice decizie vom avea susţinerea de la nivelul fiecărei filiale”, a spus preşedintele PNL, în martie.

261 afisari

12 COMENTARII

 1. Sigur, un candidat comun. Acesta să fie Mircea Geoană? Așa o fi dictat partenerul strategic? Deci, români! Votați, noi numărăm voturile. Dacă vor fi pe liste comune, nu mai trebuie mers la vot, stăm acasă și, vorba lui Ponta, mâncăm (nu vă gândiți la prostii) popcorn. Vor merge la urne numai votanții AUR, USR, UDMR etc., diferența de voturi până la numărul celor cu drept de vot fiind PSD+PNL. Nu așa că sună hazlie treaba?

 2. Ursul pacalit de vulpe.
  PNL e mic, mic de tot.
  Reuseste sa pacaleasca PSD.
  Musai pe locuri separate.
  Altfel, PSD va fi praduit si condus de mafia PDL care a inghitit si PN, de vreo 2 ori.PD…a luat din PNL.A devenit PDL.A luat din nou conducerea PNL…A devenit un PDL-PNL…Acum vor si PSD.

 3. Parteneri la ciordeala in echipa cistigatoare! Si cind te gindesti ca noi am votat ca prostii ciuma galbena pnl tocmai ca alternativa la ciuma rosie psd. Rau ne-au tepuit!

  • N-au fost niciodata partide au fost doar niste GASTI DE DERBEDEI SI GOLANI FARA NICI O MESERIE ,doar gastile se inteleg cand e vorba de furat !

 4. N-au fost niciodata partide au fost doar niste GASTI DE DERBEDEI SI GOLANI FARA NICI O MESERIE ,doar gastile se inteleg cand e vorba de furat !

 5. Si cand te gandesti ca noi am votat PSD care a si fost primul, dar la putere a ajuns ,,IECHIPA CASTIGATOARE” care a furat pe rupte si-a batut joc de tara cu legile lui Orban ,Vergil
  si Catzu iti vine sa urli din cauza nedreptatii si hotiei !

 6. Lacomii care l-au omorat pe Ceaușescu s-au împărțit pe găști in k k tul asta de țară….
  Ciuma rosie si icterul galben…..
  Sa vină aur sa faca cu rat in cocină

 7. Lacomii care l-au omorat pe Ce aușescu s-au împărțit pe găști in ca ca tul asta de țară….
  Ci uma rosie si icterul galben…..
  Sa vină aur sa faca cu rat in cocină

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri