AcasăPoliticaPSD și PNL, anunț despre Primăria Capitalei. Romașcanu are numele ales de...

PSD și PNL, anunț despre Primăria Capitalei. Romașcanu are numele ales de conducerea social-democraților – VIDEO

sursa foto: Facebook/Lucian N. Romascanu

Cu doar câteva luni rămase până la alegerile locale, încă nu se știe exact care va fi numele pe care-l vor susține PSD și PNL în cursa pentru Primăria Generală a Bucureștilor. Mai nou, se conturează ipoteza că nu s-ar mai merge pe varianta unui candidat comun, ci pe cea a unor candidați proprii din partea fiecăruia dintre cele două partide.

PSD și PNL nu par să fi găsit un candidat la Primăria Capitalei care să fie votat de către alegătorii ambelor formațiuni politice ce formează actuala coaliție de guvernare. Așa că ar putea merge fiecare cu candidatul său în cursa pentru această funcție. O decizie finală ar putea fi luată joi.

Senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a venit cu precizări de ultim moment pe acest subiect.

„E o direcție care s-a creionat mai accentuat în această seară pentru că, uitându-ne la cifre, mi se pare că e direcția de urmat. Din păcate, nu reușim să tractăm electoratul celuilalt partener către un candidat unic și lucrul ăsta face să ne gândim foarte serios să mergem cu candidați separați”, a declarat Romașcanu, luni seară, 11 martie, la Digi24.

Citiți și: PSD – PNL, nuntă cu alai, divorț cu scandal?!

Romașcanu: „Pentru PSD, Gabriela Firea este numele care se califică”

Conform spuselor senatorului PSD, o decizie în acest caz va fi anunțată joi. „Va trebui să ne uităm foarte atent și la ce se întâmplă în sectoare. Peisajul electoral din București e foarte complicat și atunci trebuie să fim foarte atenți la ce decizii luăm”, a adăugat acesta.

El a precizat că, în cazul unui candidat comun, voturile celor două partide „nu s-ar cumula la nivelul unui candidat comun și la nivelul listei comune pentru europarlamentare”.

Oficialul social-democrat a fost întrebat dacă PSD va merge cu Gabriela Firea, cu alte cuvinte dacă partidul o va susține pe fosta șefă de la Primăria Capitalei în cursa pentru un nou mandat de edil general. „Pentru PSD, Gabriela Firea este numele care se califică în această situație”, a răspuns în primă fază reprezentantul PSD . „Dacă mergem fiecare cu candidatul propriu, probabil că Firea este cea mai calificată să ocupe această poziție”, a completat senatorul.

author avatar
Andrei Coman
436 afisari

2 COMENTARII

  1. Vranceanca de Fierea , candidatul vesnic la Bucuresti, daca va catiga va zice ca ea a fost aleasa de zeitati, daca va pierde va face spume la gura inventand ca a fost sabotata .

  2. Bucurestiul are o gramada de oameni capabili si pregatiti dar securitatea nu vrea decat de-ai lor , nu intereseaza ce vor bucurestenii , de asta se tot invart in jurul a cateva nume ridicole . ce a facut asa grozav Firea sa vina din nou ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger