AcasăPoliticaPSD și-a lansat candidații pentru Capitală. „Va fi o echipă cu experiență”

PSD și-a lansat candidații pentru Capitală. „Va fi o echipă cu experiență”

Partidul Social Democrat și-a făcut cunoscuți, duminică seară, candidații la alegerile locale pentru Primăria Capitalei și pentru cele și sectoare.

„Lansarea candidaților Partidului Social Democrat pentru alegerile locale din București, alături de președintele interimar al #PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, împreună cu candidatul la primăria Capitalei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, candidatul la primăria Sectorului 1 – Daniel Tudorache, candidatul la primăria Sectorului 2 – Dan Cristian Popescu, candidatul la primăria Sectorului 3 – Aurelian Bădulescu, candidatul la primăria Sectorului 4 – Daniel Băluţă, candidatul la primăria Sectorului 5 – Daniel Florea și candidatul la primăria Sectorului 6 – Gabriel Mutu”, este anunțul de lansare al candidaților PSD.

Cu siguranță singura echipă profesionistă care va găsi soluțiile cele mai corecte va fi o echipă cu experiență, cea a PSD. Susțin întreaga echipă, o susțin pe Gabriela Firea, pe Daniel TUDORACHE, pe Dan Cristian POPESCU pe Aurelian BĂDULESCU, pe Daniel BĂLUȚĂ, pe Daniel Florea FLOREA și pe prietenul meu, Gabriel MUTU. Vă doresc succes. Întreaga echipă a PSD e alături de voi și vreau încă o dată să le arătați de ceea ce sunteți în stare!”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Vom avea la Palatul Victoria un Guvern competent”

Gabriela Firea i-a mulțumit președintelui PSD, Marcel Ciolacu, în cadrul conferinței de presă prin care au fost lansați candidații PSD la primăriile de Sectoare din Capitală și subliniat o promisiune făcută de acesta după ce PSD va ajunge la guvernare.

„Ne-ați promis că imediat după ce moțiunea va trece de Parlament și vom avea la Palatul Victoria un Guvern competent, un Guvern profesionist, ne-ați promis că vom avea în fruntea Guvernului și în fruntea Ministerului Transporturilor oameni capabili să răspundă nevoilor stringente ale Bucureștenilor. În primul rând, din cauza faptului că 70% din trafic este din cauza blocării lucrărilor la Centura Ocolitoare a Capitalei și nefinalizării magistralei de metrou Drumul Taberei și mai ales din cauza neînceperii investiției metroului de la Gara de Nord la Aeroportul Internațional Otopeni. Dvs. ne-ați promis că din respect pentru Bucureșteni veți numi un om capabil să ducă la bun sfârșit aceste proiecte pentru bucureșteni și pentru toți cei care vizitează Capitala României”, a declarat Gabriela Firea.

author avatar
Eli Dan Davidescu
193 afisari

2 COMENTARII

  1. Absolut. Va fi o echipă cu experiență în șmen. Toți au experiență, și PSD, și PNL, și Băselu, și Ciolacu, și Muianis etc., toți, toți, toți. Au exersat 30 de ani. Cine nu o are, o capătă, nici o problemă.

  2. O echipă bunicică, cu observația că la sectorul 5 actualul și, probabil, viitorul primar nu prea a făcut mare brânză. Locurile de joacă sunt în ruină, curățenia lasă de dorit, aspectul străzilor este dezolant (copaci uscați, rable peste tot, spații verzi deplorabile etc.) să nu mai zicem de parcuri, iar termoizolarea blocurilor este sub orice critică și făcută haotic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger